Home StreamingAmazon Prime Nieuwe Fallout webserie op Twitch

Nieuwe Fallout webserie op Twitch

by Mark van Truijen

Vanaf aanstaande maandag kunnen kijkers zich schuilen in de spannende wereld van de nieuwe Bethesda Fallout webserie, die live wordt uitgezonden via Twitch.tv. In deze innovatieve serie worden kijkers meegenomen op een avontuurlijke reis met vier overlevenden van de apocalyps, op zoek naar een mysterieus apparaat dat de dorre wereld kan redden. 

Wat deze webserie zo uniek maakt, is dat het een rollenspel is dat zich afspeelt in de vertrouwde digitale omgeving van de Fallout-game. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken lijkt het alsof de acteurs zich echt in de digitale wereld bevinden, wat zorgt voor een meeslepende kijkervaring. 

In deze acht aflevering tellende serie zien wij hoe vier vreemdelingen elkaar bij toeval ontmoeten en een gewonde kluisbewoner helpen. Met haar laatste adem deelt zij de locatie van een speciaal apparaat dat de wereld voorgoed kan veranderen. 

Productie 

De makers van de webserie hebben gebruik kunnen maken van originele game assets van Bethesda, waardoor ze een unieke ervaring hebben kunnen neerzetten die uniek is voor rollenspelproducties. De productie is gefilmd in een studio met speciale tracking software, zodat het net lijkt of de acteurs zich in de game bevinden. Dit biedt een unieke beleving voor de ervaren kijker.

Bekende namen

De avonturiers worden gespeeld door Nick Golterman, Maria Luisa van Zwieten, Joost Bouhof en Linda Wijnen. De gamemaster is Kevin Scholtze en de regie is in handen van Jerry Driessen. De productie is gedaan door MasterXP Studios in samenwerking met Fanflock.

Fallout Amazon Prime serie

Afgelopen week ging de nieuwe serie adaptatie van de populaire game Fallout, live op Amazon Prime. De serie werd geroemd door critici en zelfs benoemd tot een van de beste game adaptaties. 

De webserie doet denken aan andere table top shows. In deze serie wordt gebruikgemaakt van het 2D20 spelsysteem van tabletop uitgever Modiphius, waarbij het lot wordt bepaald met een worp van de dobbelsteen. 

Dine & Dobbel is vanaf maandag 15 maart live te kijken op Twitch.tv/bethesda_nl

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x