Home GamingPC Fallout 4 komt naar Epic Games Store, daarnaast ook Steam deck Verified

Fallout 4 komt naar Epic Games Store, daarnaast ook Steam deck Verified

by Mark van Truijen

De langverwachte next-gen update voor Fallout 4 heeft langer op zich laten wachten dan verwacht, maar Bethesda heeft aangekondigd dat het spel eindelijk zijn native PS5- en Xbox Series X/S-versies zal krijgen later deze maand, op 25 april. Dat blijkt ook gepaard te gaan met enkele opmerkelijke veranderingen voor het spel op de pc.

Allereerst zal het spel ook een gratis update op de pc ontvangen die ondersteuning toevoegt voor breedbeeld- en ultrabreedbeeldresoluties, naast “een verscheidenheid” aan quest-updates en fixes met betrekking tot de Creation Club. Ondertussen kunnen spelers op Steam, de Microsoft Store en GOG ook fixes verwachten voor bugsmods en stabiliteit, terwijl Bethesda.net-inlogproblemen die Japanse en Chinese spelers op de pc beletten om mods te gebruiken, ook worden opgelost.

Daarnaast wordt Fallout 4 officieel een Steam Deck Verified-titel, wat betekent dat het volledig geoptimaliseerd zal zijn en perfect speelbaar zal zijn op Valve’s handheld-apparaat. Op 25 april wordt ook de pc-versie van het post-apocalyptische RPG-spel beschikbaar gesteld via de Epic Games Store.

Fallout 4 is momenteel beschikbaar op Xbox OnePS4 en pcDe Fallout-serie van Amazon Prime ging onlangs in première met zijn eerste volledige seizoen en is goed ontvangen door critici

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x