That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC

Ontwikkelaars vertellen over Deep Diving Simulator

De Poolse ontwikkelaar Jujubee SA heeft een nieuwe video met ontwikkelaarscommentaar gepubliceerd waarin hun nieuwste game Deep Diving Simulator wordt gepresenteerd, die op 27 mei op de pc wordt uitgebracht. Jujubee SA heeft bewezen spellen te maken die gebruikers een educatieve kans bieden om meer te leren over onze geschiedenis of hedendaagse wereldwijde problemen. Dit laatste is zojuist aangepakt omdat de studio het bewustzijn wil vergroten van de huidige gezondheid van onze oceanen en zeeën.

In het bovengenoemde commentaar laten de ontwikkelaars de negatieve invloed van mensen op het milieu zien met spookvissen, afval, giftige stoffen en andere gevaarlijke chemicaliën die de primaire oorzaak van de verwoesting zijn. De speler neemt vervolgens een proactieve houding aan en begint met het schoonmaken van het vervuilde gebied. Jujubee S.A. heeft het educatieve handelsmerk Games Beyond in zijn eerdere titels gebruikt, en deze keer wil de studio iedereen eraan herinneren dat het zeeleven in groot gevaar verkeert en dat het nalaten van deze kwestie desastreuze gevolgen zal hebben.

De ontwikkelaars zijn ervan overtuigd dat videogames een zeer krachtige, educatieve tool zijn en dat het gebruik ervan een zeer positief stempel kan drukken op niet alleen onze omgeving, maar ook op onze geest. Deep Diving Simulator biedt locaties variërend van warm en aangenaam water tot de koudste uithoeken van onze wereld, maar vooral, spelers zullen in staat zijn om te leren over de onderwateromgeving en de bewoners door de vrijheid van meeslepende verkenning.

Deep Diving Simulator wordt het best beschreven door zijn eigenschappen:

Games Beyond – help bij het redden van onze oceanen en zeeën terwijl je leert over de onderwaterwereld en zijn raadselachtige bewoners.

Verbluffende beelden – van de koudste oceanen tot de heetste zeeën, dompel jezelf onder in het onderwateravontuur door prachtige locaties en een levendig zeeleven te ervaren.

Immersive Approach – elke duik leert je wat nodig is om een ​​professionele duiker te zijn, omdat je voor je zuurstofniveau moet zorgen en je positie moet beheren om de levensbedreigende decompressieziekte te voorkomen.

Jagen op het onbekende – help professor Adams bij het vinden van verschillende gezonken objecten terwijl hij over onze mysterieuze onderwaterwereld leert.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE