That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming

Exclusieve War of the Spark Chronicles-evenement komt naar Magic: The Gathering Arena

Wizards of the Coast heeft details onthuld voor War of the Spark Chronicles, een gratis multi-week evenement waarbij spelers de geschiedenis van Magic: The Gathering kunnen verkennen en exclusieve cosmetische beloningen verdienen tijdens het spelen van Magic: The Gathering Arena.

De War of the Spark Chronicles, die plaatsvindt van 23 tot en met 28 juni, biedt MTG Arena-spelers de mogelijkheid om vijf belangrijke momenten in Magic te spelen, elk compleet met een specifiek speelformaat. Terwijl spelers winsten veiligstellen, ontgrendelen ze prachtige, exclusieve glas-in-stijl kaartstijlvariaties van Planeswalkers van War of the Spark terwijl anderen beschikbaar zullen zijn in de winkel van de game. En, voor fans en volgers van Magic Lore en geschiedenis, zal elke Planeswalker-kaart extra verhaal en achtergrond bieden.

Hieronder vindt u de details voor het evenement War of the Spark Chronicles, opgesplitst per week, datums, naam van het evenement en speelformaat per week.

Week 1
23-31 mei
Naam evenement: Deel I: Ravnica at War
Formaat: Momir (Momir is een indeling die gebruik maakt van de “Momir” -avatar waarmee je X kunt betalen en een kaart kunt weggooien om een ​​willekeurig wezen te maken met de geconverteerde manakosten van X, maar alleen als een tovenarij en slechts één keer per beurt ). Momir is ook een speciaal deck met 96 kaarten dat 1 van elke Planeswalker uit War of the Spark bevat.

Week 2
31 mei – 7 juni
Naam evenement: Deel II: Geen ontsnapping
Formaat: Pauper (Pauper is een formaat waarin alle gebruikte kaarten moeten zijn afgedrukt op de algemene zeldzaamheid in een Magic-set of -product. Anders dan dat, zijn de gebruikelijke regels voor geconstrueerde spellen van toepassing)

Week 3
7 juni – 14 juni
Naam evenement: Deel III: Storm de Citadel
Formaat: Singleton (Singleton, ook bekend als Highlander, is een geconstrueerde variant waarbij elk kaartspel beperkt is tot slechts één exemplaar van een bepaalde kaart, zonder basisland)

Week 4
14 juni – 21 juni
Event Name: Part IV: Start het eindspel
Opmaak: tellers (tellers (inclusief een embleem dat een extra + 1 / + 1-teller plaatst voor alles met een erop, een extra loyaliteitsteller op Planeswalkers en Amass 1)
 
Week 5
21 juni – 28 juni
Naam evenement: Deel V: Gideon’s Sacrifice
Formaat: Ravnica Block (spelen gedaan via Ravnica blok van kaarten)

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE