Home Gaming De Skulls for the Skull Throne event komt terug

De Skulls for the Skull Throne event komt terug

by Jos Vis

Vandaag is het begin van de jaarlijkse ‘Skulls for the Skull Throne 3’-event van Games Workshop voor het derde jaar op rij. Dit betekent een weekend lang genieten van games uit de Warhammer-wereld en het Warhammer 40.000-universum met korting op Steam. Plus, geniet van gratis nieuwe content met als thema de Blood God, Khorne, de legendarische Warhammer-figuur die op zijn Schedeltroon zit in het rijk van Chaos!

Dit jaar viert gigantisch vervolg Battlefleet Gothic: Armada 2, dat epische real-time ruimtegevechten uitbeeld, zijn grootste verkoop ooit op Steam met 33% korting. Als onderdeel van het Skull-evenement komt er ook nieuwe content naar de Massive Fleets-modus van het spel – de Planet Killer wordt toegevoegd als een nieuw schip uit de Titan-klasse voor de Chaos-factie. Dit destructieve schip kan zelfs tegen titanen uiteen springen en is een imposant vlaggenschip voor elke vloot. Naast drie gigantische campagnes en 1v1 en 2v2 multiplayer, is Battlefleet Gothic: Armada 2 een ongelooflijke deal voor een derde keer.

Ook ontvangt het een gratis update tijdens het evenement Space Hulk: Deathwing – Enhanced Edition. Twitch-ondersteuning komt exclusief voor de pc-versie, waardoor een speler zijn Twitch-account en gameaccount kan koppelen. Hiermee kunnen kijkers stemmen in speciale evenementen die plaatsvinden in het spel van een streamer, waarbij wordt bepaald welke vijanden bijvoorbeeld moeten spawnen.

De andere Warhammer-spellen uit de Focus Home Interactive-catalogus profiteren dit weekend ook van uitzonderlijke kortingen. Space Hulk: Tactics ontvangt de allergrootste korting ooit met 60% korting, naast nieuwe inhoud in negen Terminator-campagnekentekens om je squadrons verder aan te passen. Mordheim: City of the Damned, Blood Bowl en Blood Bowl 2, plus Battlefleet Gothic: Armada, evenals al hun DLC’s, zijn verkrijgbaar met geweldige kortingen tot wel 75% korting in de komende vier dagen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: