Home GamingAndroid Ontwikkelaars van Need for speed en Burnout starten eigen studio

Ontwikkelaars van Need for speed en Burnout starten eigen studio

by Mark van Truijen

De hoofdontwikkelaars van Need for Speed en Burnout studio Criterion hebben het bedrijf verlaten om een ​​nieuwe ontwikkelingsstudio op te richten. De studio, genaamd Fuse Games, zou volgens VideoGamesChronicle werken aan een nieuwe AAA-game.

De studio wordt geleid door Matt Webster – voorheen vice-president bij EA en algemeen directeur bij Criterion. Hoewel Fuse Games geen verdere details heeft onthuld over het nieuwe project, heeft het de game omschreven als “het samenvoegen van compromisloze aandacht voor game-ervaring met blockbuster-spektakel en op spelers gerichte innovaties in sociale gameplay, zelfexpressie en creativiteit.”

Webster wordt vergezeld door uitvoerend producent Pete Lake, Alan McDairmant als hoofd van studio-ontwikkeling, Steve Uphill als hoofd van de inhoud en Andrei Shires als senior technisch directeur.

Criterion zelf werkt momenteel aan content voor de meest recente release, Need for Speed Unbound. De studio heeft onlangs de VOL 2-update voor Need for Speed Unbound aangekondigd, die op 21 maart wordt uitgebracht en nieuwe uitdagingen en afspeellijsten met zich meebrengt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: