Home Featured Sea of Thieves trapt alweer het negende seizoen af

Sea of Thieves trapt alweer het negende seizoen af

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Rare start vandaag met het negende seizoen van Sea of Thieves. Hoewel er een hoop nieuwe content in de game zit, ligt de focus van seizoen 9 op het toevoegen van meer “quality of life” functies aan Sea of Thieves. Het nieuwe seizoen brengt ook een nieuwe Plunder Pass met 100 levels van progressie.

Met Sea of Thieves seizoen 9 beginnen Kisten van Fortuin nu te verschijnen over de wereld van de game. Een kist kan worden gevonden in een veroverd Fort van Fortuin en crews die erin slagen deze kisten af te leveren, kunnen cosmetica verdienen van de Fates of Fortune set. The Reaper’s Bones hebben ook hun eigen Fates of Fortune-thema cosmetica voor crews die Reaper’s Chests binnenbrengen en Reaper’s Bounties voltooien.

Pirate Legends kunnen nu ook aan een nieuwe reis beginnen, genaamd Skull of Destiny, waarbij ze een Fort of the Damned evenement kunnen starten zonder naar het hiernamaals te hoeven gaan. Als onderdeel van het nieuwe seizoen kunnen crews ook Captain’s Logbooks vinden in hun schip, met accounts van hun meest recente avonturen.

Sea of Thieves is beschikbaar op PC, Xbox One en Xbox Series X/S. De game is ook beschikbaar als onderdeel van PC en Xbox Game Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: