Home Featured Steam Deck viert zijn eerste verjaardag

Steam Deck viert zijn eerste verjaardag

by Mark van Truijen

Valve heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Steam Deck ter ere van het eerste volledige jaar sinds de release van het systeem. In plaats van nieuwe belangrijke functies te bieden, biedt de update een kleine nieuwe aanpassingsoptie waarmee spelers de opstartanimatie van de Steam Deck kunnen veranderen.

Steam Deck-gebruikers konden de animatie al een tijdje veranderen vanwege het gebruik van Linux als besturingssysteem, dat typisch een open systeem is dat zoveel aanpassingen mogelijk maakt als de gebruiker zou willen. De update maakt het hele proces echter veel eenvoudiger door de optie rechtstreeks in de instellingen van de Steam Deck te bieden.

Naast de update viert het bedrijf ook het eerste volledige jaar van de release van de Steam Deck door het systeem voor de eerste keer sinds de lancering met korting aan te bieden. De Steam Deck is momenteel verkrijgbaar met een korting van 10% voor al zijn SKU’s. Hierdoor wordt de prijs van het 64GB-model verlaagd van $ 399 naar $ 359,10. Het 256GB-model is geprijsd van $ 529 naar $ 476,10, en het 512GB-model is verlaagd van $ 649 naar $ 584,10.

De prijs van de Steam Deck zal worden verlaagd gedurende de huidige Steam Spring Sale, die eindigt op 23 maart.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: