Home Gaming Ontdek vanaf 29 mei een spannend prehistorisch avontuur in Fossil Fighters Frontier

Ontdek vanaf 29 mei een spannend prehistorisch avontuur in Fossil Fighters Frontier

by Mark van Truijen

Binnenkort kunnen spelers met onderzoeksambities hun opgravingsgereedschap van zolder halen en de wildernis in trekken om naar fossielen te graven, want op 29 mei komt Fossil Fighters Frontier naar de Nintendo 3DS-systemen!

LS_CTRP_AHR_itemKM01_1_R_ad-1

In Fossil Fighters Frontier moet de speler als een jonge fossielbewaker kostbare fossielenparken over de hele wereld beschermen tegen Dr. Baron von Blackraven. Die snoodaard wil namelijk over de wereld heersen met de kracht van Vivosaurs – kleurrijke, extra sterke dinosaurussen! Met een aanpasbare Bone Buggy reist de speler door een enorme 3D-wereld vol verborgen schatten en kostbare fossielen. Aan de speler de taak deze fossielen op te graven, waarna ze tot leven komen als Vivosaurs. Spelers kunnen meer dan 80 van deze Vivosaurs in het spel ontdekken en verzamelen om ze tijdens turn-based gevechten op hun vijanden af te sturen.

LS_CTRP_AHR_charMC01_a_R_ad_lr

Voor een krachtige verzameling Vivosaurs moeten spelers kostbare fossielen opgraven in de wildernis, om deze vervolgens via het touchscreen van het Nintendo 3DS-systeem zorgvuldig schoon te maken. Hoe beter het opgravingswerk, hoe sterker de getransformeerde Vivosaur tijdens gevechten zal zijn. Spelers kunnen in het spel ook gereedschappen vinden, zoals boren en hamers, die ze kunnen gebruiken tijdens het vermakelijke, intuïtief bestuurbare opgravingsproces. Sommige opgravingen bevatten zelfs speciale uitdagingen die spelers kunnen voltooien om beloond te worden met kostbare, sterke en zeldzame fossielen.

Het speuren naar fossielen en verzamelen van Vivosaurs is slechts een deel van de fun, want spelers kunnen deze prehistorische wezens vervolgens gebruiken tijdens epische gevechten! Elke Vivosaur behoort tot één van de vijf elementaire categorieën – Water, Vuur, Lucht, Aarde en Neutraal – en beschikt over verschillende aanvallende acties en een speciale kracht. Er zijn veel verschillende soorten gevechten, inclusief de verhaalgedreven gevechten van de hoofdcampagne, de dagelijkse gevechten in Fossil Stadium en de StreetPass-gevechten waarin spelers hun Vivosaurs kunnen trainen tegen andere exemplaren die ze via StreetPassontmoetingen hebben.

LS_CTRP_AHR_charSC01_a_R_ad_lr

Vrienden kunnen in Fossil Fighters Frontier op verschillende manieren het prehistorische speelplezier delen, bijvoorbeeld door samen op onderzoek te gaan of direct tegen elkaar te strijden. Met de lokale multiplayerfunctie kunnen maximaal drie vrienden met elk een Nintendo 3DS-systeem en een exemplaar van Fossil Fighters Frontier hun krachten bundelen om samen opgravingen te doen of tegen vijandige Vivosaurs te strijden. Elke speler reist in zijn of haar eigen Bone Buggy en kan samenwerken met andere spelers om de grotere fossielen effectiever op te graven. Daarnaast is het mogelijk via draadloze communicatie met maximaal zes spelers tegelijk tegen elkaar te strijden of lokale toernooien te beginnen voor twee teams van elk drie spelers. Spelers kunnen ook online één-tegen-één strijden om steeds hoger te stijgen in de maandelijkse online-klassementen.

Ontdek een spannend prehistorisch avontuur op 29 mei, wanneer Fossil Fighters Frontier lanceert voor de Nintendo 3DS-systemen. Beleef het uitgebreide avontuur in je eentje, speel lokaal of online met anderen. Verken een uitgestrekte 3D-wereld, speur naar fossielen en wek krachtige Vivosaurs tot leven!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x