Home Gaming Northguard’s The Clan of the Rat is nu beschikbaar

Northguard’s The Clan of the Rat is nu beschikbaar

by Jos Vis

Shiro Games, de Franse indiestudio achter de bestverkochte Viking-strategiegame Northgard, heeft vandaag een nieuwe DLC uitgebracht waarin de Rat Clan wordt geïntroduceerd. De volgelingen van de Rat nemen gewonde en verstoten dorpelingen op die uit hun oorspronkelijke clans zijn verdreven en zijn volledig toegewijd aan hun hervonden familie.

Nu beschikbaar op Steam voor € 4,49, zal deze nieuwe clan onvermoeibaar werken en vechten om te krijgen wat ze willen, of om het van iemand anders af te nemen.

Onder leiding van The WarMaiden Eir, een krachtige sjamaan en meedogenloze krijger, leerde ze de sjamanen aan haar clan, zodat ze zelfs de meest ernstige verwondingen konden overleven en ervoor konden zorgen dat hun vijanden dat niet deden.

Bovendien kan de clan met de training van Eir sjamanen trainen, krachtige eenheden die onbevreesd vechten in het heetst van de strijd en de verwondingen in de nasleep ervan verzorgen. Ze kunnen ook een helpende hand bieden aan hun bondgenoten door hen ook te genezen.

Belangrijkste kenmerken zijn:

  • De clan heeft meer dorpelingen, maar ze komen gewond aan. Gewonde eenheden tellen niet mee voor de geluksvereisten.
  • De clan heeft geen toegang tot Huizen, maar alle niet-mystieke gebouwen bieden huisvesting. Zodra de maximale populatie is bereikt, stapelen extra dorpelingen zich op in een reservaat.
  • Het Shaman Camp vervangt de Healer Hut en traint sjamanen die in staat zijn om te vechten en meerdere eenheden en bondgenoten te genezen, zelfs buiten je territorium.
  • Wanneer de clan-eenheden vijanden doden of sterven, worden de lijken gecremeerd in het Shaman Camp, waardoor Lore ontstaat en nieuwe dorpelingen sneller worden aangetrokken.
  • Overwerk vervangt het Feest en verhoogt alle producties ten koste van de gezondheid van je werknemer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: