Home Gaming Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe-bundel vanaf vandaag verkrijgbaar

Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe-bundel vanaf vandaag verkrijgbaar

by Pim, Sel
Tijd om naar de winkel te scheuren – want een scherpgeprijsde, in beperkte oplage gemaakte Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe-bundel ligt nu in de Nederlandse winkels.
Met het oog op de feestdagen, is deze bundel het ideale cadeau voor vrienden en familie die graag altijd en overal willen kunnen samenspelen. De bundel bevat een Nintendo Switch-systeem, twee Joy-Con-controllers (Neonrood/Neonblauw) en een downloadcode voor Mario Kart 8 Deluxe, dus alles wat twee spelers nodig hebben om meteen samen te kunnen racen*. Door nog twee, apart verkochte Joy-Con-controllers toe te voegen, kunnen vier spelers tegelijk racen. En omdat de Nintendo Switch je altijd, overal en met iedereen laat spelen, kun je racen op het grote tv-scherm thuis, achter in de auto, of waar je maar trek krijgt om van de race-actie te genieten.
In Mario Kart 8 Deluxe nemen beroemde personages uit de Super Mario-serie, zoals Mario, Luigi, Peach en Bowser, samen met personages uit andere populaire Nintendo-series, zoals Link uit The Legend of Zelda, de Inklings uit de Splatoon-serie, en Isabelle uit de Animal Crossing-serie, deel aan races binnen en buiten de grenzen van het Paddenstoelenrijk. Daarbij kunnen coureurs speciale voorwerpen gebruiken om hun rivalen te hinderen, zoals de superster die spelers korte tijd onkwetsbaar maakt, en het beruchte blauwe Spiny-schild dat automatisch de speler in de eerste positie opzoekt en aanvalt. Voor extra hectiek en spektakel zijn er ook antizwaartekachtzones die coureurs over muren, watervallen en plafonds laten racen. Door in deze zones te botsen, krijgen spelers een prettige stoot extra snelheid.
Met wereldwijd ruim 11,71 miljoen verkochte exemplaren, genieten al vele spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus van de eindeloze multiplayer-fun die Mario Kart 8 Deluxe heeft te bieden. Dankzij de optionele stuurhulp die voorkomt dat spelers van de baan vallen en gefrustreerd raken, kunnen zelfs de jongste spelers meedoen, terwijl de game optioneel ook met bewegingsbesturing gespeeld kan worden.
Mario Kart 8 Deluxe is ook compatibel met Nintendo Labo, Nintendo’s nieuwe serie interactieve ervaringen die spelers laat bouwen, spelen en ontdekken. Pak het stuur en race je een weg naar de overwinning met de Toy-Con-motor uit het Nintendo Labo Toy-Con 01: Mixpakket, of gebruik het stuurwiel en gaspedaal uit het Nintendo Labo Toy-Con 03: Voertuigenpakket om je een echte coureur te voelen. Ontdek meer over decompatibiliteit tussen Nintendo Labo en Mario Kart 8 Deluxe op de officiële Nintendo Labo-website.
Mario Kart 8 Deluxe is slechts één van de vele titels waar iedereen van kan genieten op de Nintendo Switch. De hieronder genoemde Mario-titels zijn allemaal geschikt voor het hele gezin en speelbaar met de Joy-Con-controllers die deel uitmaken van de Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe-bundel. Twee spelers hebben dus verder niets nodig om meteen met spelen te beginnen.
  • Super Mario Party – Super Mario Party gaat terug naar de oorsprong van de serie met klassieke spelborden, maar dan wel met nieuwe strategische elementen, zoals personage-specifieke dobbelblokken. De game introduceert ook nieuwe manieren om te spelen, inclusief Joy-Con-bestuurbare minigames voor maximaal vier spelers, en diverse nieuwe spelstanden om met familie en vrienden van te genieten. Spelers kunnen ook online* een mix van minigames spelen met spelers van over de hele wereld, of met vrienden in de Online Mariothon.
  • Super Mario Odyssey – Dit 3D-avontuur van Mario zit bomvol geheimen en verrassingen. Dit keer kan Mario zijn pet gooien, erop springen en er vijanden en voorwerpen mee vangen, wat leidt tot grappige en spannende gameplay zoals je die nog nooit eerder in een Mario-game beleefde.
  • Mario Tennis Aces – In dit spectaculaire sportspel, kunnen tot vier spelers* diverse tennisbanen veroveren met vele personages uit de Super Mario-serie, van Mario tot Chain Chomp. Of je nu voor het eerst een tennisracket vasthoudt of als doorgewinterde prof die diepgang van de sport wilt opzoeken, Mario Tennis Aces serveert een superieure tenniservaring.
En er is zelfs nog meer Mario-actie onderweg,:
  • Super Smash Bros. Ultimate (verkrijgbaar vanaf 7 december 2018) – Deze game draait helemaal om de knokpartijen tussen 74 beroemde vechters, inclusief Mario, Donkey Kong, Link en de Inklings uit Splatoon. Probeer je tegenstanders uit beeld te beuken in deze ultieme actiegame. Snellere gevechten, nieuwe voorwerpen, nieuwe aanvallen, nieuwe verdedigende mogelijkheden, nieuwe technieken en meer garanderen geweldige gevechten, altijd, overal en met iedereen.
  • New Super Mario Bros. U Deluxe (verkrijgbaar vanaf 11 januari 2019) – Een zijwaarts scrollende platformgame met Mario en vrienden, waarin maximaal vier spelers tegelijk munten kunnen pakken en op Goomba’s kunnen springen om uiteindelijk Bowser te verslaan. Spelers kunnen elkaar oppakken, dragen en weggooien om hindernissen te passeren, terwijl het speciale speelbare personage Nabbit geen schade oploopt als hij met vijanden botst – perfect voor beginnende spelers.
 
Vanaf vandaag ligt de scherpgeprijsde, in beperkte oplage gemaakte Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe-bundel in de Nederlandse winkels. Deze bundel, bestaande uit een Nintendo Switch-systeem, twee Joy-Con-controllers en een downloadcode voor Mario Kart 8 Deluxe, is het ideale cadeau voor de feestdagen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x