Home MoviesDVD/Blu-Ray Een knallend begin van het nieuwe jaar in met DVD en Blu-ray releases van The Searchers

Een knallend begin van het nieuwe jaar in met DVD en Blu-ray releases van The Searchers

by Pim, Sel

Vanaf 22 januari lig je dubbel van het lachen met Melissa McCarthy in de hilarische komedie The Happytime Murders en zit je op het puntje van je stoel met de indrukwekkende actiethriller Peppermint. Een week later, op 29 januari beleef je het historische drama over Ted Kennedy met The Last Son en zie je eindelijk de langverwachte film van Terry Gilliam, The Man Who Killed Don Quixote. Kortom, januari hoef jij de deur niet meer uit met dit veelzijdige aanbod van The Searchers.

THE HAPPYTIME MURDERS – 22 januari op Blu-ray en DVD 

In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Wanneer een seriemoordenaar het gemunt heeft op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang moet Detective Edwards (Melissa McCarthy) noodgedwongen samenwerken met haar ex-partner Phil Philips. Maar als blijkt dat Phil’s ex-vriendin Jenny (Elizabeth Banks) het volgende slachtoffer is, leiden alle sporen maar naar één dader: hijzelf.’

Lengte: 91 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

PEPPERMINT – 22 januari op Blu-ray en DVD

Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Lengte: 101 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

THE LAST SON – 29 januari op DVD

Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de ruimtereis van Apollo 11, wordt op het eiland Chappaquiddick, een geliefd vakantieoord voor welgestelde Amerikanen, een van de meest controversiële politieke doofpotaffaires van Amerika georkestreerd. Na het verlaten van een feestje ontsnapt Ted Kennedy ternauwernood aan de dood als zijn auto van een brug afzwenkt. De jonge campagnemedewerker Mary Jo Kopechne die naast hem zat heeft minder geluk en verdrinkt. Wat lijkt op een tragisch ongeluk mondt al snel uit in een meeslepend schandaal gebouwd op leugens en valse getuigenissen.

Lengte: 101 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99

THE MAN WHO KILLED DON QUIXOTE – 29 januari op Blu-ray en DVD

Ooit was Toby (Adam Driver) een ambitieuze, idealistische student die in een Spaans dorpje zijn afstudeerproject  “Don Quixote” regisseerde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande filmmaker. Wanneer hij na vele jaren terugkeert naar Spanje, ontmoet hij de oude man die ooit de rol van Don Quixote speelde. Maar de man waant zich nog steeds Don Quixote en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Het duo begint aan een bizarre tocht en langzaam wordt Toby meegezogen in een wereld van illusie waarin hij dromen en realiteit niet meer van elkaar kan onderscheiden.

Lengte: 132 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: