Home Gaming Nintendo komt met actie’s voor club leden

Nintendo komt met actie’s voor club leden

by Mark van Truijen

Het smash-seizoen is aangebroken! Europese fans vermaken zich nu al met de portable uitdagingen van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, en kijken natuurlijk reikhalzend uit naar de HD-gevechten die volgende week in Super Smash Bros. for Wii U losbarsten. Spelers krijgen twee extra redenen om beide vechtfestijnen aan te schaffen met de speciale beloningen die Nintendo beschikbaar stelt met de Europese Club Nintendo-actie: Super Smash Bros.!

Wanneer je in Europa zowel Super Smash Bros. for Nintendo 3DS als Super Smash Bros. for Wii U registreert bij Club Nintendo vóór 23:59 op 20 januari 2015, kun je twee speciale beloningen claimen: de exclusieve dubbel-cd Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection, en de extra vechter Mewtwo als gratis download!

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection: Deze dubbel-cd bevat maar liefst 72 nummers uit de versies voor Nintendo 3DS en Wii U en is enkel verkrijgbaar via deze actie voor deelnemers die beide spellen registreren vóór 23:59 op 20 januari 2015.

 Deelnemers die hiervoor in aanmerking komen, dienen hun beloning te claimen op de Club Nintendo-website tussen 10:00 op 28 november 2014 en uiterlijk 23:59 op 27 januari 2015. De verzending van de cd’s begint in het eerste kwartaal van 2015.

Aanvullend Mewtwo-personage: Deelnemers aan de actie die beide spellen registreren vóór 23:59 op 31 maart 2015 kunnen het aanbod aan speelbare personages uitbreiden met een gratis download van de krachtige Mewtwo door het claimen van twee gratis downloadcodes – één voor de Wii U en één voor de Nintendo 3DS.

Deelnemers die hiervoor in aanmerking komen dienen hun beloning te claimen op de Club Nintendo-website tussen 10:00 op 28 november 2014 en uiterlijk 23:59 op 7 april 2015. De gratis downloadcodes voor Mewtwo worden gedistribueerd in de lente van 2015. Dit personage komt in de toekomst beschikbaar als betaalde aanvullende content. De downloadcodes moeten binnen een maand na ontvangst verzilverd worden.

Ga voor alle regels en voorwaarden naar de website van Club Nintendo-actie: Super Smash Bros..

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is nu verkrijgbaar in winkels of digitaal in de Nintendo eShop, waar ook een gratis demo verkrijgbaar is. Super Smash Bros. for Wii U lanceert in Europa op 28 november in winkels en digitaal in de Nintendo eShop. Het is mogelijk om deze titel in de voorverkoop aan te schaffen in de Nintendo eShop, waarna het grootste deel van de spelgegevens wordt gedownload op het Wii U-systeem van de koper. Zodra het spel om 00.00 uur in de vroege ochtend van 28 november in de Nintendo eShop verschijnt, komt het volledige spel direct beschikbaar.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x