Home Gaming Trials Fusion komt met multiplayer en team races

Trials Fusion komt met multiplayer en team races

by Mark van Truijen

Vanaf nu kan jij in Trials Fusion in teams de strijd aangaan met je tegenstanders. Met deze gratis update ga jij in teamverband aan de slag om hogerop de lijst van de leaderboards te komen door constant te werken aan een betere teamscore.

Elk team bestaat uit maximaal 50 leden en heeft een eigen naam, een embleem en een prikbord waar je met elkaar communiceert. Met de aanstaande online multiplayer-feature daag jij andere teams uit en bepaal jij wie zich de beste mag noemen.

De online multiplayer komt begin 2015 als gratis update naar Trials Fusion. Op Xbox 360 speel je met vier spelers per race en op Xbox One, PS4 en Windows PC speel je zelfs met acht spelers een spannende race. Ben jij in het bezit van een Windows PC, dan krijg jij de kans om vanaf vandaag de online multiplayer te testen in de bèta. Ga aan de slag met drie multiplayer-modi, waaronder:

  • Online X-Supercross – met maximaal acht spelers race je op drie willekeurige tracks waarna er een winnaar wordt gekozen op basis van de beste overall score.
  • Private Game – maximaal acht spelers bepalen op welke tracks wordt geracet en passen deze volledig aan, zoals de zwaartekracht van de track, de snelheid van de motor en de controls.
  • Private Game with Spectator – kies een bepaalde track, pas de instellingen van de race aan, nodig maximaal acht spelers uit en hang achterover terwijl je de race bekijkt. Stream de races voor nog meer kijkplezier.

De multiplayer heeft ook een wereldwijde leaderboard die jouw score van Online X-Supercross bijhoudt.

Kijk voor de laatste informatie over de multiplayer van Trials Fusion op http://trialsgame.com/Multi.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x