Home Gaming BioWare lanceert het langverwachte en veelgeprezen dragon age: inquisition

BioWare lanceert het langverwachte en veelgeprezen dragon age: inquisition

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

BioWare™, een divisie van Electronic Arts Inc., heeft vandaag aangekondigd dat de epische role-playinggame Dragon Age™: Inquisition nu verkrijgbaar is. Dragon Age: Inquisition is de next-gen RPG van BioWare die sterke verhaalvertelling en fascinerende personages combineert met schitterende, uitgestrekte open werelden die spelers kunnen verkennen.

Dragon Age: Inquisition, winnaar van de officiële Game Critics Award voor “Beste RPG” op de E3 2014, is een van de hoogst gewaardeerde games voor de nieuwe generatie consoles.

“Ons doel met Dragon Age: Inquisition was om spelers van next-gen role-playinggames een ervaring te bieden die met recht persoonlijk is, in een fascinerende, grafisch ongelooflijke wereld”, aldus Mark Darrah, Executive Producer. ”Het is het grootste verhaal dat je dit jaar kunt spelen. Eindelijk ligt ons harde werk in de handen van spelers uit de hele wereld.”

Dragon Age: Inquisition speelt zich af in een epische, duistere fantasiewereld waarin spelers hun ervaring kunnen vormgeven. Het spel combineert de verhaalvertelling waar BioWare bekend om staat met diepgaande RPG-gameplay, gebruikmakend van een gloednieuwe RPG-engine die is gebaseerd op EA’s geavanceerde Frostbite™ 3-technologie. In Dragon Age: Inquisition ervaren spelers de kenmerken waar BioWare zo bekend om is, inclusief een uitgebreid, overkoepelend verhaal dat spelers voor moeilijke keuzes stelt die tot unieke spelmomenten leiden.

Word fan van Dragon Age: Inquisition op Facebook en volg ons op Twitter® via https://twitter.com/EA_Benelux.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: