Home Gaming Nieuwe spellen die voor een zomer vol speelplezier zorgen!

Nieuwe spellen die voor een zomer vol speelplezier zorgen!

by Pim, Sel

De laatste weken zijn er een heleboel nieuwe spellen uitgekomen. Hiervan willen wij er drie voor jullie uitlichten die ideaal zijn voor een onvergetelijke zomer! De drie spellen hebben een compacte verpakking waardoor je ze overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu op vakantie gaat, naar het strand of naar het park, je kunt deze spellen overal spelen!

Disney is 100 jaar en dat vieren wij met deze fantastische Disney uitgave van Dobble! Het spel bevat 90 kaarten, elk met 10 verschillende afbeeldingen van beroemde Disney-personages, zoals Mickey Mouse, Elsa, Buzz Lightyear en Rapunzel. Het doel van het spel is om als eerste het overeenkomende symbool op twee kaarten te vinden en te roepen. Maar pas op: de symbolen zijn niet altijd even makkelijk te vinden… Ben jij een grote fan van Disney en houd je van uitdagende spelletjes die je reflexen op de proef stellen? Dan is Dobble Disney het perfecte kaartspel voor jou! 

2-8 spelers – vanaf 6 jaar – 15 minuten

Azul Mini is zoals je wellicht al geraden had, een kleinere versie van het bordspel Azul. Een kleurrijk en tactisch spel waarin je je tegels op een slimme manier kiest en plaatst om uiteindelijk de meeste punten te scoren. In deze mini variant vind je spelersborden met plastic trays, zodat de geplaatste tegels niet meer kunnen verschuiven. Erg handig wanneer je het spel op het strand of in het park speelt! Door het compacte formaat neem je Azul Mini overal mee naartoe! 

2-4 spelers – vanaf 8 jaar – 30-45 minuten

In het partyspel HINT laat je jouw teamgenoten begrippen raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. Speel HINT om een hint te krijgen, een hint te geven en als je echt goed bent, een hint te stelen. Maar kijk uit voor de verboden begrippen… Of je nu in het park, op het strand of bij vrienden thuis bent, met de pocketversie van HINT kun je het spel nu overal spelen! Pak een blikje, klik de houder van het spel erop, plaats de kaarten en verzamel je vrienden en familie voor oneindig veel speelplezier!

vanaf 4 spelers – vanaf 15 jaar – 20 minuten

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: