Home Gaming Bekijk de nieuwe gameplay trailer van Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023

Bekijk de nieuwe gameplay trailer van Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023

by Pim, Sel

NACON en Cyanide Studio presenteren met veel plezier een nieuwe trailer met de wielrenners en gameplay van de beroemde, jaarlijks verschijnende games, Tour de France 2023en Pro Cycling Manager 2023.Beide gamesverschijnen op 8 juni 2023. Tour de France 2023 komt beschikbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, terwijl Pro Cycling Manager 2023 verschijnt voor pc (Steam). 

Hoewel elke wielrenner op eigen kracht moet presteren, is wielrennen in grote mate een teamsport. De nieuwe gameplay-beelden tonen hoe de verschillende kenmerken van de wielerploegen tot uitdrukking komen in Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023.

Teams uit alle divisies
In Tour de France 2023 kunnen spelers kiezen uit wielrenners uit de 21 teams die deelnemen aan de Tour de France van 2023. In Pro Cycling Manager 2023 kunnen spelers de leiding nemen over alle World Tour- en Pro Tour-teams, en de meeste Continental-teams.

Gespecialiseerde wielrenners
Climber, Sprinter, Puncher en Rouleur: alle types wielrenners en hun kenmerken zijn beschikbaar in beide games van Cyanide Studio. Aangezien wielrennen een teamsport is, kun je alleen winnen door je team te bouwen op de krachten van elke renner. De leider van het team is ook te herkennen aan het nummer op zijn bib, dat altijd eindigt op “1”, net als in het echt.

Draag de kleuren van winnaars
In Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023 zijnde truien uit de wielerwereld exact nagemaakt. Spelers kunnen de vier kenmerkende en iconische truien van de Tour de France dragen: geel, groen, wit en bolletjes. Ook de nationale kampioenstruien en de regenboogtrui van de wereldkampioen zijn present. In Tour de France 2023 kunnen de Super Combative-renners nu hun rode bibs dragen, en leden van de hoogst genoteerde ploeg hun gele bibs.

– – –

Overzicht van Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023:

In Tour de France 2023 kunnen spelers als professionele wielrenners deelnemen aan alle 21 etappes van het jaarlijkse evenement.

Verken alle nieuwe features van Tour de France 2023:

– Naast de “Race of the Moment”, die was geïntroduceerd in de vorige versie, is een nieuwe uitdaging toegevoegd: de “Downhill of the Moment“. Deze nieuwe game-mode vindt volledig plaats op downhill-secties en vereist dus unieke strategieën. Spelers kunnen hun resultaten vergelijken met die van andere spelers van over de hele wereld.

– Een realistischer ratings-systeem: de introductie van de Agility- en Medium Mountain-ratings kan leiden tot verrassende gebeurtenissen, zoals een terugval uit het peloton, en is ook van invloed op het pad dat de coureurs kiezen.

– Meer strategische gameplay: spelers kunnen verschillende strategieën gebruiken, op basis van hun teamleden en hun statistieken.

– Nieuwe bibs toegevoegd: “Super Combative” en “Best Team”, voor nog meer uitdaging.

– Diverse technische verbeteringen: inclusief botsingen, AI-gedrag en het pad dat wielrenners nemen bij afdalingen.

In Pro Cycling Manager 2023 kunnen spelers als directeur en manager van een wielerploeg deelnemen aan diverse competities over de hele wereld.

Verken alle nieuwe features in Pro Cycling Manager 2023:

– Verbeterde user interfaces met een opnieuw ontworpen “race results”-pagina en gloednieuwe “race page”.

– Een nieuw trainingssysteem: spelers kunnen hun prioriteiten aangeven door de trainingskalender te beheren. De trainingslocaties zijn nu werkelijk bestaande plaatsen die wielrenfans zeker zullen herkennen.

– Officiële races met alle ASO-races (Tour de France, Paris-Roubaix, Paris-Nice).

– Een opnieuw ontworpen world ranking, nu gebaseerd op het werkelijke systeem en de UCI points-classificatie.

– Een nieuw systeem voor het beheer van landenregistratie voor de World Championships.

– Een nieuwe “Medium Mountain”-rating.

Bekijk hier de Steam-pagina van Tour de France 2023

Tour de France 2023 verschijnt op 8 juni 2023 voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam en Epic Games Store).

Bekijk hier de Steam-pagina van Pro Cycling Manager 2023

Pro Cycling Manager 2023 verschijnt op 8 juni 2023 voor pc (Steam).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: