That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets

Nieuwe Samsung wearables eind oktober beschikbaar

De Samsung Gear Sport en Gear IconX zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar. De Gear Fit2 Pro ligt nu al in de winkel en is met zijn curved Super AMOLED display en aerodynamische uiterlijk bedoeld voor fanatieke sporters. De Gear Sport is speciaal voor iedereen die sport én op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes van vrienden en familie. Trainingsapps zoals Map My Run, Endomundo en Speedo On vind je op beide devices. De Gear Sport heeft daarnaast apps gericht op leisure en lifestyle, waaronder Pathé, KLM, NU.nl en 9292. Tot slot zijn de draadloze Gear IconX oordopjes een perfecte aanvulling op beide wearables. Met de oordopjes hoef je geen smartphone meer mee te nemen als je gaat sporten. 

De Gear Fit2 Pro en Gear Sport geven je toegang tot de fitnessapps van Speedo en Under Armour (Record, MyFitnessPal, MapMyRun en Endomundo). Ook ontvang je desgewenst voedingsberichten en trainingsaanbevelingen. Via de Offline-modus van de Spotify-app luister je zelfs zonder smartphone altijd en overal naar je favoriete muziek. Beide smartwatches zijn waterbestendig (5 ATM) en hebben een eersteklas hartslagmeter. Activiteiten houd je eenvoudig bij, of dat nu wandelen, dansen of het beklimmen van de Mont Ventoux is.

De Gear Sport biedt een rijk portfolio aan lokale apps om je leven te veraangenamen. Na het sporten gezellig een filmpje pakken met vrienden of eerst eten laten bezorgen? Op de Gear Sport vind je de apps van Pathé en Thuisbezorgd (Meal of Fortune), maar ook regel je een parkeerplaats via Parkmobile direct vanaf je pols. Daarnaast heeft de smartwatch de apps van De Telegraaf, NU.nl, NOS, KLM, Buienrader, 9292, 433 Football en de Efteling. Je bedient met de Gear Sport bovendien PowerPoint-presentaties en de Samsung Gear VR headset. Om de Gear Sport naar jouw smaak te personaliseren, download je watchfaces via Galaxy Apps. Ook het verwisselen van horlogebandjes is eenvoudig. Zo match je jouw Gear Sport perfect bij je outfit. Er zijn 10 straps verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

Go beyond fitness
De Gear Fit2 Pro en Gear Sport zijn stijlvolle en veelzijdige smartwatches die je helpen je doelen te bereiken,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Iedere keer wanneer je beweegt, eet, drinkt of slaapt, ontdek je een betere versie van jezelf. Of je nu de trap neemt in plaats van de lift, kiest voor een gezonde salade of een rondje loopt met de hond, onze wearables werken eenvoudig en gaan verder dan fitness alleen. Daarmee zijn ze zowel geschikt voor intensieve workouts als je dagelijkse beweging.

De nieuwe Gear IconX maakt luisteren naar muziek écht draadloos, of dat nu tijdens het sporten of ontspannen is. Met de Gear IconX houd je bovendien precies bij hoeveel je beweegt met automatische loop- en hardlooptracking, die ook zonder smartphone werkt. De Gear IconX houdt precies bij welke afstand je hebt afgelegd, de snelheid en tijd waarin je dat hebt gedaan en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Tot slot zijn de oordopjes aangesloten op Bixby, waarmee je hardloopsessies start of het weerbericht checkt met je stem. De Gear IconX heeft een batterijduur van vijf (streamen) of zeven uur (standalone muziek).

De Gear Fit2 Pro is nu verkrijgbaar in de kleuren zwart/rood en zwart voor een verkoopadviesprijs van € 229,99. De Gear Sport is vanaf 27 oktober verkrijgbaar in zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van € 349,99. Op dezelfde dag verschijnt ook de Gear IconX (in zwart, grijs en roze) voor een verkoopadviesprijs van € 229,99.