That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Nieuwe ONRUSH-trailer onthuld!

Codemasters & Koch Media hebben vandaag een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor ONRUSH, de spectaculaire arcade-racer die zich op 5 juni 2018 een weg baant naar het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One. De nieuwe trailer is nu te bekijken opwww.codemasters.com/onrush en toont de uitbundige en levendige races met knallende boosts, krankzinnige sprongen en ongelooflijke takedowns.

ONRUSH houdt spelers altijd op het puntje van de stoel met sensationele snelheden, moddervette actie en over-the-top spektakel. Spelers gaan op wervelende tracks de strijd met elkaar aan voor het vullen van hun RUSH-meter, waarmee ze de ultieme beleving van boost en kracht kunnen ontketenen, terwijl ze hun tegenstanders vernietigen met levensgevaarlijke takedowns en stunts.

ONRUST laat spelers kiezen uit acht soorten voertuigen, elk met hun eigen unieke stijl, gevoel en voordelen. Elke voertuigenklasse heeft een eigen RUSH-status met speciale effecten en eigenschappen die goed van pas komen bij het claimen van de overwinning. 

De exclusieve DAY ONE EDITION is nu beschikbaar als pre-order in winkels. Deze editie bevat de unieke VORTEX buggy. De ONRUSH DELUXE EDITION (digital only) is nu ook als pre-order beschikbaar. Deze luxe editie levert spelers acht extra voertuigdesigns met iconische gouden en zwarte bestickering, extra Crashtag-illustraties en Track Tombstones, allemaal exclusief voor de DELUXE EDITION. Spelers die de game pre-orderen voor de PlayStation 4 krijgen vroegtijdige toegang tot de ONRUSH-beta, voordat deze in mei voor iedereen op PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar komt.

ONRUSH is ontwikkeld door het nieuwe Codemasters-ontwikkelteam in Cheshire, VK (het voormalige Evolution Studios). De game draait niet om het zo snel mogelijk bereiken van de finish, maar om het racen met stijl en flair. Beuk tegenstanders van de baan en zet alles op het spel om je uiterst belangrijke RUSH-balk te vullen.

ONRUSH verschijnt 5 juni voor PS4 en Xbox One.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE