Home Gaming Nieuwe NVIDIA Indie Bundel

Nieuwe NVIDIA Indie Bundel

by Mark van Truijen

Gratis indie-game bij aanschaf GeForce GTX 1050, GTX 1050 Ti en GTX 1060

De GeForce GTX 1050 en de GeForce GTX 1060 zijn twee grafische kaarten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding die ooit zijn verschenen. Twee videokaarten die perfect uitgerust zijn om prachtig, vloeiend Full HD gaming te realiseren met alle grote blockbuster titels van dit fantastische najaar. Met gepaste trots kondigt NVIDIA dan ook een gelimiteerde, tijdelijke indie-bundel aan. Gamers die een GeForce GTX 1050, GTX 1050 Ti of GTX 1060 aanschaffen, kunnen een van onderstaande indie-titels kiezen om volledig gratis te spelen.

Deze drie games zijn door de community reeds omarmd en geprezen tijdens de ontwikkeling en early access:

Maize, door Finish Line Games – Maize is een first-person adventure game die het verhaal vertelt van twee wetenschappers die een memo van de Amerikaanse Regering volledig verkeerd opvatten… en vervolgens levend graan met gevoel kweken. En die zin is nog maar het minst belachelijke aan deze game.

Redout, door 34BigThings – Redout is een ode op de snelheidsmonsters van weleer zoals F-Zero, WipeOut, Rollcage en POD. De game is compromisloos ontworpen met als resultaat een ongekend snelle, uitdagende en bevredigende race-ervaring. De game gaat zo knetterhard dat je er duizelig van wordt. Precies wat je wilt van een uitmuntende arcade racegame.

Raw Data, door Survios – Ontwikkeld speciaal met VR voor ogen, zal Raw Data’s actievolle combat gameplay, intuïtieve besturing, uitdagende vijanden en sciencefiction sfeer je onderdompelen in de surrealistische omgevingen van Eden Corp. Speel alleen of als team en word een, door adrenaline gedreven held in je eigen futuristische techno thriller. (Een GTX 1060 voor Raw Data wordt aangeraden, naast uiteraard de vereiste HTC Vive VR-headset die je nodig hebt om de game te spelen).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x