Home Gaming Dead Rising 4 is nu beschikbaar op Xbox One en Windows 10

Dead Rising 4 is nu beschikbaar op Xbox One en Windows 10

by Mark van Truijen

Vier de lancering van Dead Rising 4 met 10 tips om een zombie apocalypse te overleven deze feestdagen. Dead Rising 4 is nu wereldwijd beschikbaar op de Xbox One en Windows 10-pc.

We weten allemaal dat Frank West kampioen in zombie gevechten van Willamette is, maar wat zou je doen als de zombie apocalypse plotseling in het echte leven gebeurt? Om dat te onderzoeken was zombie survival expert en lid van de Zombie Society Research Cameron Carlson uitgenodigd op het Xbox hoofdkantoor om met Xbox Live’s Major Nelson te praten over de belangrijkste dingen die nodig zijn om een uitbraak te overleven.

Waar is de beste locatie om dekking te nemen van een zwervende horde levende doden? Hoe vind je eten wanneer alle friteuses in de plaatselijke restaurants gestopt zijn met borrelen? En wat is er nodig om objecten om te bouwen naar extreme wapens om je zelf te verdedigen tegen hordes zombies?

Bekijk de video HIER om dit en meer te leren en te onthouden. Er zijn meer dan honderden wapens en een grote hoeveelheid voertuig combo’s om zo goed te verkennen, allemaal voor jou nu beschikbaar in Dead Rising 4.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: