Home Gaming Nieuwe Games with Gold-releases en Xbox Game Pass-updates voor december 2018

Nieuwe Games with Gold-releases en Xbox Game Pass-updates voor december 2018

by Pim, Sel

Nieuwe Games with Gold-releases en Xbox Game Pass-updates voor December 2018

Welkom bij het Games with Gold-overzicht en de Xbox Game Passupdate voor december 2018!

Games with Gold voor december 2018

In de maand december zijn weer 4 nieuwe Games With Gold beschikbaar voor alle gamers met een Xbox Live Gold lidmaatschap.

Q.U.B.E. 2

Te downloaden van 1 december tot 31 december op Xbox One.

In deze mysterieuze puzzelgame ontwaak je tussen de overblijfselen van een oud buitenaards landschap. Je hebt geen idee waarom je daar bent en hoe je er bent terechtgekomen. Los pittige puzzels op en gebruik je manipulatiehandschoenen om de structuur van de wereld te veranderen en zo de weg naar huis te vinden.

Never Alone

Te downloaden van 16 december tot 15 januari op Xbox One.

Maak kennis met de rijke cultuur van het Iñupiat-volk in deze avonturengame, die genomineerd werd voor diverse prijzen en is ontwikkeld in samenwerking met de inheemse gemeenschap van Alaska. Je speelt als een jong Iñupiat-meisje, dat met haar poolvos op zoek gaat naar de bron van de allesvernietigende eeuwige sneeuwstorm.

Dragon Age II

Te downloaden van 1 december tot 15 december op Xbox One en Xbox 360.

Beleef epische avonturen in de voortdurend veranderende wereld van Dragon Age II. Tijdens een verhaal dat zich afspeelt over een periode van tien jaar ontwikkelt je personage Hawke zich van een berooide vluchteling tot de grote held van Kirkwall.

Mercenaries: Playground of Destruction

Te downloaden van 16 december tot 31 december op Xbox One en Xbox 360.

Alles mag in deze klassieke actiegame. Het is jouw taak om een sinister militair regime omver te werpen, op welke manier dan ook. In deze genadeloze wereld kan alles stuk en zijn er geen grenzen.

Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayernetwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

Xbox Game Pass-update voor december 2018

We hebben drie belangrijke Xbox Game Pass-aankondigingen:

1.       Op X018 zijn er maar liefst 16 games aangekondigd. Alsof dat nog niet genoeg is, voegen we deze week drie extra games toe aan de Xbox Game Pass-catalogus. We beginnen met The Gardens Between op 29 november, gevolgd door Mutant Year Zero op 4 december en Strange Brigade op 6 december. En denk erom: we verwachten wel dat je deze games allemaal speelt, net als de andere +100 fantastische games die je bij je lidmaatschap krijgt.

2.       Er is nu ook een Xbox Game Pass-app beschikbaar voor iOS en Android. Met deze app kun je Xbox Game Pass-games van afstand op je Xbox One installeren, zodat je meteen kunt beginnen met spelen als je thuiskomt uit school of van je werk. Je ontvangt bovendien meldingen wanneer er nieuwe games zijn toegevoegd, dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets tekortkomt (behalve misschien genoeg tijd om alles te spelen).

3.       Volg Xbox Game Pass op Instagram en Twitter voor baanbrekende en onmisbare memes en game-discussies.

Word vandaag nog lid van Xbox Game Pass

Xbox Game Pass biedt je de ultieme vrijheid om meer dan 100 geweldige games te spelen voor een vast, laag maandbedrag. De catalogus bevat ook populaire exclusieve Xbox-titels, die beschikbaar zijn zodra de games uitkomen, zoals Forza Horizon 4, de hoogst gewaardeerde* exclusieve Xbox One-game van deze generatie. Word vandaag nog lid van Xbox Game Pass en ontdek jouw volgende favoriete game. De eerste maand kost maar € 1. Waar wacht je nog op?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: