Home Gaming Nog 5 dagen om Elusive Target 1 uit te schakelen in Hitman 2

Nog 5 dagen om Elusive Target 1 uit te schakelen in Hitman 2

by Pim, Sel

Met nog slechts vijf dagen om Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean uit te schakelen in HITMAN 2, heeft het team van IO Interactive vandaag een infographic vrijgegeven. Deze infographic geeft meer informatie over de verschillende statistieken van de afgelopen week, waaronder het percentage van contracten dat behaald is (60,94%), de snelste tijd (47 seconden), het meest populaire vuurwapen (handwapen ICA1910), de meest creatieve methode (Shuriken werpsterren) en meer. Deze statistieken kunnen ieder moment drastisch veranderen, aangezien spelers nog tot 4 december de mogelijkheid hebben om Mark Faba (a.k.a. Sean Bean) uit te schakelen, en als er iemand is die Faba voorgoed kan stoppen, is het Agent 47.

Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, genaamd The Undying, is vanaf nu tot 4 decemberbeschikbaar. Spelers hebben slechts één kans om de onsterfelijke succesvol uit te schakelen gedurende deze 14 dagen. Door de Elusive Target -missie te spelen en de uitdaging Explosive Penmanship te voltooien, kunnen spelers de nieuwe, door fans geselecteerde explosieve pentoevoegen aan hun wapenarsenaal. Daarnaast kunnen spelers pakken voor Agent 47 vrijspelen door de Elusive Target missies.

In HITMANTM 2 zijn Elusive Targets speciale contracten die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Deze missies zijn GRATIS voor alle spelers. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld.

HITMANTM 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMANTM. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMANTM2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMANTM 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de HitmanTM-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. HITMANTM 2 bevat een unieke en gloednieuwe kijk op de online 1-versus-1 competitie met Ghost Mode. Spelers zullen hun vaardigheden als huurmoordenaar tot het uiterste testen wanneer ze het online tegen elkaar opnemen, beide als Agent 47.

HITMANTM 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X, en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: