Home Gaming Nieuwe games van Paradox Interactive debuteren op PDXCON 2019

Nieuwe games van Paradox Interactive debuteren op PDXCON 2019

by Jos Vis

Paradox Interactive, een uitgever en ontwikkelaar van games die conventies trotseren, opende vandaag de verkoop van tickets voor PDXCON 2019, de jaarlijkse viering van de wereldwijde gemeenschap van Paradox. Het evenement van dit jaar, dat plaatsvindt in Berlijn, Duitsland in het weekend van 18-20 oktober 2019, omvat exclusieve activiteiten en ervaringen voor deelnemers – inclusief de aankondiging van nieuwe games van Paradox en zijn partners. Tickets die vanaf vandaag zijn gekocht, komen in aanmerking voor een “Early Bird” -korting van 20% korting, van toepassing op alle beschikbare ticketniveaus.

Bereid je voor op de debuten door het debuut van de nieuwste PDXCON 2019-trailer te bekijken, hier:

De PDXCON van dit jaar zal een aantal primeurs van wereldklasse bevatten, inclusief hands-on game-ervaring met Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Alle PDXCON-deelnemers, te beginnen met houders van een Baron-ticket, krijgen op zaterdag 19 oktober toegang tot het congres. omvat toegang tot alle seminars, activiteiten, game-gebieden en meer.

Het King-ticket zal ook toegang verlenen tijdens zondag 20 oktober, waar een reeks speciale megagames, ontwikkelaars-meet-and-greet-sessies en een LAN-spelsessie worden gehouden. Voor degenen die een keizerskaart kopen, wordt er een extra dag op vrijdag 18 oktober gehouden, met een exclusieve kijkje achter de schermen voor de eerste blik op de nieuwste games en grootste geheimen van Paradox.

Tickets en evenementdetails zijn beschikbaar op de PDXCON-website.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: