Home Gaming Train Tycoon komt naar Early Acces op 27 mei

Train Tycoon komt naar Early Acces op 27 mei

by Jos Vis

Uitgever Iceberg Interactive en indie-ontwikkelaar Corbie Games zijn verheugd om aan te kondigen dat hun train tycoon strategiespel Railroad Corporation vanaf 27 mei beschikbaar zal zijn via Steam’s Early Access-programma. Als je er ooit van gedroomd hebt om een locomotiefbedrijf te runnen terwijl je tegelijkertijd het prachtige, ongerepte landschap van de 19e eeuw in Noord-Amerika verkent, wees dan zeker op wishlist Railroad Corporation hier en bereid je voor op vertrek.

Om een exclusieve eerste blik op Railroad Corporation te werpen en de unieke eigenschappen van de game te begrijpen, bekijk hier de gloednieuwe gameplayvideo en stap aan boord voor een reis naar de Gouden Eeuw van Steam.

“Door spelers in Early Access de game te laten spelen, kunnen we ons later dit jaar concentreren op het verbeteren van de game,” zegt Yurij Ishchuk, CEO van Corbie Games. Hij voegt eraan toe: “Omdat de game uniek is omdat het zowel strategie- als tycoon-elementen bevat, evenals een multiplayer-modus, willen we ervoor zorgen dat we luisteren naar de feedback van de community om de best mogelijke versie van de game te ontwikkelen voor de volledige release “.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: