Home Gaming Nieuwe Forza Horizon 3 Xbox One S Bundel Trapt 2017 Af

Nieuwe Forza Horizon 3 Xbox One S Bundel Trapt 2017 Af

by Mark van Truijen

We zijn verheugd om nog meer keuze aan onze fans te bieden en een nieuwe Xbox One S bundel toe te voegen aan onze line-up: de Xbox One S Forza Horizon 3 bundel (1TB en 500 GB).

De Xbox One S Forza Horizon 3 bundel bevat 2016’s best verkochte en best gewaardeerde racegame. Voor iedereen die nog onbekend is met Forza, is dit een goed moment om aan te sluiten bij de community met de laatste versie van demeest succesvolle race-franchise op elk platform van deze generatie. Forza Horizon 3 maakt je verantwoordelijk voor het Horizon Festival, waar je alles kunt aanpassen en Australië kan verkennen met meer dan 350 van de grootste auto’s ter wereld.

De Xbox One S Forza Horizon 3 bundel 1TB is vanaf februari 2017 beschikbaar en bevat:

·      Xbox One S – De Xbox One S Forza Horizon 3 bundel bevat 1TB aan opslagruimte, zodat je kunt genieten van jouw favoriete games op het ultieme game- en 4K entertainment systeem, waarmee je de beste blockbuster games kan spelen, 4K Blu-ray-films kan kijken en Netflix kan streamen in verbluffende 4K Ultra HD.

·      Forza Horizon 3 – Een volledige game download van Forza Horizon 3 voor de Xbox One en Windows 10, zodat je jouw gameplay vooruitgang kunt delen op verschillende platforms via Xbox Games Anywhere. En op de Xbox One S ziet Forza Horizon 3 met HDR support er prachtig uit, met Australische luchten in rijke kleuren en levendige details.

·      Xbox Wireless Controller – De geheel nieuwe Xbox Wireless Controller werkt met elke Xbox One-console en is voorzien vanmeer comfort en voel met griptextuur het verbeterde draadloze bereik en de Bluetooth-technologie voor gamen op Windows 10 apparaten.

·      14-dagen trial lidmaatschap van Xbox Live Gold – Ervaar alle voordelen van het snelste, meest betrouwbare game netwerk met Xbox Live.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x