Home Gaming I AM SETSUNA ARRIVEERT OP DE NINTENDO SWITCH OP 3 MAART

I AM SETSUNA ARRIVEERT OP DE NINTENDO SWITCH OP 3 MAART

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd., heeft aangekondigd dat fans van klassieke JRPG gameplay het onvergetelijke verhaal van I AM SETSUNA® binnenkort kunnen ervaren op de Nintendo SwitchTM , op 3 maart 2017.

I AM SETSUNA komt beschikbaar als digitale launch-titel voor de nieuwe spelcomputer. Dit stelt zowel nieuwe als bestaande fans in staat het hartverscheurende, emotionele verhaal te beleven als nooit tevoren met de aanvulling van nieuwe features zoals ‘The Temporal Battle Arena’. InThe Temporal Battle Arena, die exclusief voor de Nintendo Switch beschikbaar komt als gratis DLC, kunnen spelers data up – en downloaden om zo te genieten van spannende gevechten tegen parties van andere spelers.

In de game volgen we het verhaal van Setsuna, een jonge, sterke vrouw met een enorme, innerlijke kracht, op haar reis vol offers om haar volk te redden. Met laagdrempelige turn based controls en unieke gameplay mechanismen; weet I AM SETSUNA de geliefde, nostalgische elementen van de gouden tijd van JRPG’s te combineren met de technologie van vandaag de dag. Het debuut van de volledig nieuwe SQUARE ENIX studio, Tokyo RPG Factory, brengt een emotioneel verhaal over moed en opoffering, samen met oogstrelend art design en meesterlijke karakterontwikkeling.

I AM SETSUNA is reeds digitaal beschikbaar op PlayStation®4 en Steam, en komt op 3 maart 2017 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Voor meer informatie over I AM SETSUNA, bezoek je www.iamsetsuna.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x