Home Gaming Nieuw level voor Human Fall Flat

Nieuw level voor Human Fall Flat

by Jos Vis

Curve Games en No Brakes Games zijn verheugd om het winnende levelontwerp van de Human: Fall Flat 5th Anniversary-competitie te lanceren. TOWER is vandaag verkrijgbaar op Steam en is een uniek nieuw niveau, bedacht door het creatieve brein Fennecai en tot leven gebracht door het duivels getalenteerde team van No Brakes Games.

De jubileumwedstrijd zag een aantal ongelooflijk fantasierijke inzendingen, maar nu is het tijd om aan de meest gevaarlijke Human: Fall Flat-reis tot nu toe te beginnen. Het torenniveau is een spannend en avontuurlijk ontwerp dat de wet van de fysica meer dan ooit uitdaagt!

Pak de Doomtoren alleen of met maximaal 7 vrienden aan en gebruik teamwerk om de torenhoge torenspits te beklimmen. Maar pas op … de vloer is lava!

Human: Fall Flat is een hilarische, luchtige physics-platformgame die zich afspeelt in een wereld van zwevende droomlandschappen. Elk droomniveau biedt een nieuwe omgeving om te navigeren, van herenhuizen, kastelen en Azteekse avonturen tot besneeuwde bergen, griezelige nachtlandschappen en industriële locaties. Meerdere routes door elk niveau en perfect speelse puzzels zorgen ervoor dat verkenning en vindingrijkheid worden beloond. Natuurlijk maken de wiebelende bewegingen van je mens het niet gemakkelijk, en of je nu springt, klimt, draagt ​​of zwaait, het kan gemakkelijk heel erg mis gaan – met heel grappige resultaten.

Er zijn nu 21 levels in de wiebelige wereld van Human: Fall Flat plus honderden meer in de Steam Workshop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: