Home Gaming UltraHorse lanceert Europese Playtest voor SquadBlast, een nieuwe multiplayer side-scrolling tactische shooter

UltraHorse lanceert Europese Playtest voor SquadBlast, een nieuwe multiplayer side-scrolling tactische shooter

by Jos Vis

Ultrahorse Entertainment, platformonafhankelijke game-ontwikkelaar, lanceert vandaag de Europese Playtest voor zijn debuuttitel, SquadBlast, een zijwaarts scrollend tactisch schietspel. De free-to-play playtest geeft spelers in de regio onbeperkte toegang tot de nieuwe game met een reeks helden, elk met hun eigen gevoel en strategische speelstijlen (tank, ondersteuning, genezer en meer) en unieke vaardigheden.

Spelers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan wapens en klassen en naadloos samenwerken met teamgenoten om een ​​voorsprong op het slagveld te krijgen. Creativiteit, durf, teamwerk en aanpassingsvermogen zijn de sleutels om de overwinning te claimen in deze adrenaline-pompende shooter.

Van 2v2 Capture The Point en 5v5 Payload tot aan de klassieke Team Deathmatch, er zijn verschillende modi voor alle smaken en stijlen. Maar ongeacht het aantal spelers, elk projectiel is gesynchroniseerd met de nieuwste technologie, dus er zijn geen teleurstellende spookkogels. In SquadBlast is elke kogel van belang.

SquadBlast heeft een fantasie-futuristische setting, die zich afspeelt in het jaar 2041. Het weefsel van de samenleving is afgebrokkeld en groepen bezorgde burgers hebben zich bewapend om terug te vechten tegen de hebzuchtige bedrijven en dictators die de mensen van de planeet onderdrukken.

De overlevering is uitgebreid en is zorgvuldig samengesteld door de geest van Chief Lore Officer Rick Gush, die de ontwikkeling van iconische titels heeft geleid, zoals de The Legend of Kyrandia-serie en Dune II: The Building of a Dynasty.

De oprichter van UltraHorse, Anatolijs Ropotovs, merkte op: “Het SquadBlast-verhaal extrapoleert bestaande maatschappelijke trends twee decennia in de toekomst. We hebben een wereld gecreëerd die realistisch en geaard aanvoelt, met een vleugje toekomstfantasie die de flexibiliteit biedt om de gameplay en het verhaal wild en onvoorspelbaar te maken.”

Hij voegde eraan toe: “Eerlijke, competitieve vuurgevechten en spelersexpressie zijn de leidende pijlers van SquadBlast. Daarom zijn er later ook plannen voor een volledige level-editor – samen met de mogelijkheid voor spelers om aangepaste wedstrijden te spelen. Maar voor nu kunnen we niet wachten om spelers te verwelkomen in de game op de 22e. Tot ziens bij EGX!”

Om de lancering van The European Playtest te vieren, wordt SquadBlast van 22 – 25 september tentoongesteld op EGX London. Het zal in eerste instantie beschikbaar zijn op pc via Steam, met een roadmap voor de console (Xbox One, Xbox Series S/X, PS4, PS5, Nintendo Switch) die op een later tijdstip wordt aangekondigd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: