Home Gaming Boost-evenement voor sandbox MMORPG, ArcheAge: Unchained aangekondigd

Boost-evenement voor sandbox MMORPG, ArcheAge: Unchained aangekondigd

by Jos Vis

Kakao Games en XLGAMES hebben hun aanstaande Land Rush en server boost-evenement voor sandbox MMORPG, ArcheAge: Unchained, aangekondigd, ter viering van de recente lancering van hun nieuwe Fresh Start Server.

Sinds de succesvolle lancering van de Fresh Start Server eerder deze maand, heeft Kakao Games een toename van ArcheAge: Unchained-spelers gemeld, met een 2,7-voudige toename van dagelijkse actieve gebruikers, evenals een 4,8-voudige toename van het aantal gelijktijdige spelers. Dat aantal zal met het komende Land Rush-evenement nog een keer stijgen.

Tussen vrijdag 23 september en zondag 25 september kunnen Fresh Start Server-spelers een tijdelijke coupon claimen die beschikbaar is op de ArcheAge: Unchained-website. Hiermee ontgrendel je twee waardevolle items, waaronder een Forest Mushroom House (Full Kit) en Bound Tax Certificate, waardoor spelers gemakkelijk kunnen deelnemen aan de Land Rush van dit weekend.

De Land Rush zelf begint op 24 september om 11:00 UTC voor EU-servers en 20:00 UTC voor NA-servers. Zodra het evenement live is, moeten spelers snel handelen als ze een stuk land willen veiligstellen dat ze hun eigen land willen noemen in de dynamische, steeds veranderende wereld van Erenor. Gedetailleerde informatie over de Fresh Start Land Rush vind jehier.

Bovendien krijgen spelers die op de Fresh Start-servers spelen een boost van 400% XP en een boost van 300% voor Conflict/Oorlog/Siege/Quest Honor Points, Vocation Badges,

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: