Home Gaming Nieuw in Red Dead Online Beta: Evans Repeater Rifle, Fool’s Gold Free Roam Event, Gratis Care Package en Meer

Nieuw in Red Dead Online Beta: Evans Repeater Rifle, Fool’s Gold Free Roam Event, Gratis Care Package en Meer

by Mark van Truijen

Vorige week eerst de eerste ronde geïmplementeerd met significante updates voor Red Dead Online Beta. Deze updates bestonden onder andere uit nieuwe gameplay-systemen, het uitbalanceren van ervaringen en het oplossen van meer dan 300 kinderziekten. Het is een stap dichterbij het eindresultaat van hoe de wereld eruit komt te zien. De beta-periode geeft ons de mogelijkheid om deze het fundament van deze wereld te vormen en te verbeteren, voordat de reis van Red Dead Online echt begint. Naarmate Red Dead Online verder ontwikkelt, blijven we features toevoegen en verbeteren om je een diepere verbinding te laten voelen met de wereld, je karakter, je paard en je wapens. Daarnaast voegt Rockstart nieuwe gameplay toe om het spelers mogelijk te maken hun eigen reis samen te laten stellen langs de wetteloze grenzen.

Hierbij geven ze een update over twee nieuwe toevoegingen die vandaag worden gelanceerd, waaronder de terugkeer van een krachtig wapen uit de originele Red Dead Redemption, en een nieuwe toevoeging aan de lijst van Free Roam Events om je zoveel mogelijk van de wereld te laten ervaren terwijl je erdoorheen reist. Daarnaast ontvangt iedereen een pakket met handige items om deze week mee te spelen.

Nieuw wapen: Evans Repeater
De Evans Repeater is een krachtig afstandsgeweer, dat bekend is van John Marston’s arsenaal in Red Dead Redemption. De Evans Repeater heeft een hoge kogelcapaciteit, en is dodelijk op middelmatige en lange afstanden, met een uniek hoge vuursnelheid. Het heeft ook personalisatie-opties, zoals Stocks, Sights and Wraps – om dit een essentieel onderdeel te maken van jouw karakter’s wapen-inventaris. De Evens Repeater is verkrijgbaar direct bij de Rawson, Wheeler & Co catalogus of bij een Gunsmith.

Je moet altijd voorbereid zijn op een glorieus einde, maar bescherming kan het onvermijdelijke uitstellen. Dit is het idee achter de Fool’s Gold Free Roam event. Fool’s Gold is de laatste toevoeging aan het roterende rooster van Free Roam Events, een selectie van speciale competatieve game types die je soms uitnodigen om mee te doen, tijdens je reis door de wereld van Red Dead Online Beta. Wanneer je deelneemt aan een Free Roam Event, kom je automatisch op de juiste locatie terecht voordat het begint. Net zoals alle Free Roam Events, is Fool’s Gold een snelle en makkelijke manier om mee te doen aan een leuke competitie en om wat extra XP en geld te verdienen. Het is ook een goede manier om snel Weapon, Kill of Combat-gerelateerde Daily Challenges af te ronden, zonder dat je hiervoor andere spelers hoeft aan te vallen in een open sessie.

In Fool’s Gold neem je het tegen andere spelers op om de Golden Armor te dragen en andere spelers neer te halen terwijl je deze draagt om zo punten te halen. Je kunt ook punten behalen door een rivaliserende speler neer te halen die de Golden Armor draagt, wat ervoor zorgt dat de Golden Armor beschikbaar wordt voor de eerste speler die deze bereikt.

Naast Fool’s Gold, zijn er andere Free Roam Events die regelmatig plaatsvinden in de vijf staten van Red Dead Online Beta:

 • Cold Dead Hands: vecht voor controle over een doel voor de langste periode.
 • Competitive Challenges: probeer de hoogste score te behalen in een willekeurig gekozen Challenge binnen een bepaalde tijd (huidige challenges zijn: Bow, Headshot, Horseback, Longarm en Sidearm Kill Challenges).
 • Dispatch Rider: groepen strijden tegen elkaar om de eerste te zijn die een paard naar de juiste bestemming weet te brengen.
 • King of the Castle: probeer de macht te krijgen over het Castle gebied door daarbinnen te overleven. Degene die het langste de controle houdt over het gebied wint.
 • Master Archer: scoor de meeste punten door de meeste doelen zo goed mogelijk te raken binnen de gestelde tijdslimiet.

Zoals alle Free Roam Events in de Red Dead Online Beta, kan Fool’s Gold zowel individueel (free-for-alls) als in groepsverband worden gespeeld. Zoek naar pop-up berichten op het scherm en accepter deze terwijl je in Free Roam bent om mee te doen aan Fool’s Gold. Als een groepsleider een Free Roam-uitnodiging accepteert, dan worden de andere groepsleden automatisch toegevoegd aan het evenement, samen met de groepsleider. Naarmate de Red Dead Online Beta verder ontwikkelt en we meer data en feedback ontvangen van spelers, voegen we steeds meer Free Roam events toe – en nog veel meer.

New Care Package

We waarderen alle support die we tot dusver tijdens de beta-periode van spelers hebben ontvangen. Daarom ontvangen alle Red Dead Online Beta-spelers deze week een Special Care Package (beschikbaar bij de lockbox van je kamp of bij een postkantoor in een van de vijf staten). Deze bevat een aantal middelen om je te helpen overleven. Ze komen van pas bij nieuwe Daily Challenges in Free Roam of Free Roam Events, op een missie of in Showdown Series:

 • 60x High Velocity Pistol Ammo
 • 60x High Velocity Repeater Ammo
 • 2x Fire Bottles
 • 8x Fire Arrows
 • 2x Jolly Jack’s
 • 2x Potent Horse Medicine
 • 1x Lake Lure

Alle spelers die tussen nu en 11 maart vijf Daily Challenges behalen, ontvangen volgende week als extra bonus een Special Spinner. De Special Spinner is handig lokaas om verschillende vissoorten te vangen, die niet verloren kunnen gaan als je ooit de lijn doorsnijdt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: