Home Gadgets Sony introduceert WH-XB700 draadloze EXTRA BASS headphone

Sony introduceert WH-XB700 draadloze EXTRA BASS headphone

by Mark van Truijen

De WH-XB700 maakt deel uit van de EXTRA BASS-serie van Sony. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van vocalen. De EXTRA BASS sound creëert diepe bastonen en is ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek. Maar het 30mm diafragma zorgt tevens voor een bijzonder helder geluid bij andere muziekstijlen.

Intelligente aansturing en gepersonaliseerd luisteren

De WH-XB700 is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bieden, perfecte geluidskwaliteit te garanderen en stijlvol voor de dag te komen. Via Bluetooth 4.2 Apt-X technologie en NFC is de headphone eenvoudig draadloos te verbinden. Tevens is stereo-jackaansluiting voorzien en levert Sony een audiokabel mee.

Dit model is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. Deze compacte headphone met een batterijlevensduur van 30 uur is naast het beluisteren van muziek perfect om telefoongesprekken te beantwoorden.

Om de WH-XB700 aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Via deze app zijn de CLEAR BASS, Surround (VPT) en Sound Position Control audiofuncties naar wens instelbaar.

Comfort is key

Naast een prettige autonomie en batterijlevensduur tot 30 uur draadloos, heeft deze headphone een Quick Charging-functie. Deze functionaliteit garandeert ruim 90 minuten muziek luisteren na slechts 10 minuten opladen. Dankzij het opvouwbare design kan de WH-XB700 eenvoudig overal mee naartoe. Dit on-ear model wordt op de oorschelpen gedragen en blijft daardoor goed zitten.

De WH-XB700 headphone is vanaf april in de Benelux verkrijgbaar in zwart en blauw voor € 150.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: