Home GamingAndroid NEK AAN NEK IN TRIALS FRONTIER

NEK AAN NEK IN TRIALS FRONTIER

by Mark van Truijen

Neem het vanaf nu tegen elkaar op in de gloednieuwe PvP-modus van Trials Frontier, de free-to-play mobile game van RedLynx Studio, makers van de geprezen Trials-games.

De mysterieuze Zudina organiseert, vanuit haar ondergrondse bunker, de wedstrijden waarin je het tegen elkaar opneemt en tracht de hoogste rang te bereiken. Race tegen elkaar op drie verschillende parcours en besef goed dat herstarten niet tot de mogelijkheden behoort. In deze races is het alles of niets. Ontvang prijzen aan het einde van elke race, waaronder PvP Chips om in te ruilen in de Chip Store voor unieke parcours, exclusieve outfits en andere speciale items.

“De PvP-modus is de grootste in-game update in Trials Frontier en is de eerste echte competitieve Player vs. Player-modus ooit in het universum van Trials,” aldus Justin Swan, Lead Designer van Trials Frontier. “We hebben hard gewerkt om een PvP-modus te ontwikkelen die spelers asynchroon tegen elkaar laat racen en toch de competitieve Trials spirit bevat. We nodigen al onze spelers uit om te komen strijden voor een plaatsje op ons Legends Leaderboard voor roem, glorie en in-game beloningen. 

Alleen de beste ‘riders’ maken kans op een plaatsje in het Legends Leaderboard, dus zet je motor in versnelling en bereid je voor op een heftige race.

Trials Frontier is geselecteerd als één van de beste games dit jaar in de App Store en kan je hier downloaden:

https://itunes.apple.com/app/trials-frontier/id659283309?mt=8&uo=4&at=10lvgJ&ct=trialsfrontier

Trials Frontier kun je hier downloaden op Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.redlynx.trialsfrontier.ggp&hl=en

Voor het laatste nieuws over Trials Frontier, ga naar: www.facebook.com/trialsfrontier.gameen www.trialsgame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: