Home Gaming NCSOFT kondigt datum volgende playtest Master X Master aan

NCSOFT kondigt datum volgende playtest Master X Master aan

by Mark van Truijen

De volgende game van NCSOFT West, Master X Master (MXM), staat gepland voor release in 2017. Vandaag kondigt de uitgever aan dat de aankomende playtest voor MXM, met een focus op Ranked PvP play, gepland staat voor 22 tot en met 28 november. Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief via de officiële website voor 21 november om 19:00 uur wordt uitgenodigd.

De Titan Ruins Playtest toont de unieke draai die MXM geeft aan de traditionele 5v5 three-lane PvP modus. De Ranked modus is beschikbaar en als spelers vijf Ranked Titan Ruins voltooien tijdens deze test, verdienen ze de exclusieve titel “Alpha Incarnate”, die gebruikt kan worden als de game officieel verschijnt. De servers voor deze test zijn beschikbaar op de volgende tijden:
22-28 november

Europese Server beschikbaar:

15:00 – 23:00 CET / 14:00 – 22:00 UTC

Noord-Amerikaanse server beschikbaar:

13:00 – 21:00 PST

Het vereiste level voor Titan Ruins en Ranked Mode wordt voor deze test verwijderd en alle Masters worden ontgrendeld met onmiddellijke beschikbaarheid zodat spelers de kans krijgen om de content te ervaren zonder barrières. MXM onthult voor deze test twee nieuwe masters: Nedien en Tulam! Met deze unieke nieuwe masters ontdekken spelers nieuwe combo’s tijdens de playtest.

NCSOFT West host een officiële MXM kickoff stream op 22 november om de opening van de Titan Ruins Playtest te vieren. Volg de stream via http://twitch.tv/playmxm.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x