Home Gadgets KlikaanKlikuit Startpakket Recensie

KlikaanKlikuit Startpakket Recensie

by Mark van Truijen

Het KlikaanKlikuit Startpakket wordt geleverd met 1 zender en drie ontvangers, zoals je hieronder ziet.
apa3-1500r-1

Het pakket is nog verder uit te breiden met de homecontrol unit, hiermee wordt het mogelijk om de schakelaars via de app te bedienen. Verder is het mogelijk om alles aan elkaar te linken of om via de app diverse apparaten automatisch in te laten schakelen. Zeg jij wil om 18:00 dat lampen 1 en 3 aan gaan kan je dat doormiddel van deze uitbreiding mogelijk maken.

De reden voor deze recensie is dan ook vrij simpel, zelf ben ik een groot fan van domotica en toen we de kans kregen om dit samen met KlikaanKlikuit te testen was mijn antwoord dan ook volmondig ja.

De set is eigenlijk zo geïnstalleerd, je steekt de stekker van het apparaat/lamp in de sensor, deze stop je daarna in het stopcontact. De lamp zal dan gaan knipperen. Met de afstandsbediening kies je een groep(het is mogelijk om meerdere lampen in 1 groep te zetten), hierna zal de lamp constant branden.

Het enige wat mij een beetje tegenzat was het volgende, niet alle stekkers zijn recht naar voren gericht, er zijn nog stekkers die naar beneden uitlopen. Deze kwam dan voor het sensor gedeelte te hangen, het leek er daarna sterk op dat dit toch wel het signaal een beetje belemmerde. Daarna heb ik de sensor omgedraaid en werkte hij probleemloos.

Het is dan ook in luttele seconden geïnstalleerd en werkt goed. Ook met een Livingcolor lamp, deze hadden we ingesteld zodat de kleuren bleven roteren, deze pakte het gewoon op waar hij gebleven was.

Wil je wat meer gemak in je huis en al je apparaten/lampen met één knop uit kunnen zetten dan raad ik deze set zeker aan. Wil je juist beginnen met domotica is dit ook een perfecte weg om het op te pakken, KlikaanKlikuit levert namelijk veel producten voor in en om het huis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: