Home Gaming Horizon Zero Dawn’s PS4 Pro Features

Horizon Zero Dawn’s PS4 Pro Features

by Mark van Truijen

Guerrilla Games’ Horizon: Zero Dawn is een van de PS4 exclusieve titels die profijt haalt uit de extra kracht van de PS4 Pro, een nieuwe bericht op het PlayStation Blog liet in detail weten hoe de open wereld game voordeel haalt uit de extra’s.

Technische director Michiel van der Leeuw zei dat zowel 1080p en 4K resolutie beiden hun profijt halen uit de PS4 Pro, zo zijn er betere kleuren, extra detail, betere schaduw en hogere kwaliteit anisotropic filtering. Supersampling wordt ook toegevoegd aan de game, dit maakt het mogelijk om de game te draaien dicht tegen 4K aan en dan terug te schalen naar 1080p, dit om een beter plaatje te leveren en een betere kwaliteit te genereren.

Checkerboarding wordt van kracht bij 4K displays en geeft een 2160p resolutie. van der Leeuw gaf aan dat dit details als de stiksel van de kleding kan visualiseren, blaadjes zullen individueel door de wind wapperen, en over het algemeen meer detail over de gehele wereld. HDR ondersteuning is ook bevestigd met heldere en diepere kleuren en meer contrast.

Horizon: Zero Dawn komt uit op 28 februari 2017.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x