Home GamingAndroid Naraka: Bladepoint nu ook op je mobiel te spelen

Naraka: Bladepoint nu ook op je mobiel te spelen

by Jos Vis

24 Entertainment en Netease Games zijn verheugd om aan te kondigen dat fans NARAKA: BLADEPOINT nu onderweg kunnen spelen, aangezien de game binnenkort wordt gelanceerd op iOS en Android. De eerste gameplay-trailer voor NARAKA mobiel werd vandaag getoond op NetEase Connect 2022.

De mobiele NARAKA-ervaring biedt dezelfde hoogwaardige graphics en gameplay die de pc-versie zo populair hebben gemaakt. Dit is echter niet alleen een mobiele poort van het spel. NARAKA mobiel is vanaf de grond af ontworpen met mobiele hardware in gedachten om ervoor te zorgen dat de bedieningselementen, gebruikersinterface en camera allemaal zijn geoptimaliseerd voor mobiele spelers, zodat ze NARAKA’s kenmerkende ontketende melee-gevechten kunnen ervaren en mobiele apparaten kunnen pushen om NARAKA’s te leveren gedetailleerde grafieken.

Vanaf dit weekend zullen fans van de game ook een nieuwe held zien toegevoegd aan NARAKA: de selectie van BLADEPOINT: Takeda Nobutada, The Demon Vessel.

Takeda is de mentor van Kurumi en is het vaartuig van de demon Furen, die dodelijke schade kan toebrengen aan je vijanden wanneer hij wordt opgeroepen in een gevecht. Met de Demonic Aid-vaardigheid laat je Furen los op het slagveld en duw je je vijanden terug, sla ze of teleporteer Takeda naar vijanden voor een brute aanval. Met de Mythic Grab-vaardigheid kun je Takeda alert maken en wanneer hij wordt aangevallen, grijpt hij het wapen van zijn tegenstander en draait hij de rollen om in een verwoestende tegenaanval.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: