Home GadgetsConnectiviteit Nanoleaf Lines Review

Nanoleaf Lines Review

by Mark van Truijen

Ken je het bedrijf Nanoleaf? Je hebt het vast wel een keer gezien bij een streamer op de achtergrond, die driehoekige tegeltjes. Nanoleaf komt nu met de Lines, smalle balkjes die in diverse patronen gemonteerd kunnen worden op het plafond of de muur.

Laten we even beginnen met het pakket, ik had een korte video gemaakt van wat er in de doos aanwezig is.

Goed, wij hadden de starterkit tot de beschikking, hierin vindt je 9 lines, 10 connectie blokjes, 9 afdichtingen en 1 controlle paneel en wat extra dubbelzijdig tape.

Voor de montage hebben wij gekozen om hem op het plafond te monteren dit omdat dat gewoon het vetste effect geeft en ik ook wel benieuwd ben naar de montage. Als je video’s online bekijkt zal je zien dat je moet schroeven om het zo te bevestigen. Ik heb even gegoogled en las berichten over problemen met schroeven etc, heb er dus voor gekozen om de montage te doen met het tape.

Je kiest allereerst het motief dat je wilt, daarna verwijder je de strip op de tape en druk je het connectie blokje op de punt waar je deze wilt hebben vast. Je drukt heb stevig aan en houdt hem even vast. Dit doe je zo tot het motief geheel geplakt is. Het in klikken van de lines gaat erg soepel en werkt veilig. Ze zijn makkelijk opnieuw in te delen of te positioneren. Je bevestigd je controle blokje op het blokje waar je hem wilt en dan is het nog even een kwestie van connecten.

Het is eigenlijk een plug en play systeem, je kunt deze bedienen via het bedieningspaneel, maar ik raad toch echt de app aan. In de app kan je namelijk diverse kleur scene’s instellen, alles instellen voor de lines. Het maakt dat het net wat meer tot leven komt. Het licht weerkaatst op de muur/plafond en zorgt voor een heerlijke indirecte flow aan licht.

De Nanoleaf lines zijn een heerlijke toevoeging aan het assortiment van Nanoleaf. Je kunt ze gemakkelijk ergens bevestigen en het geeft een heerlijke licht sensatie. Nu hebben ik ze op kantoor gemonteerd, maar ik zou ze zelfs in mijn huiskamer boven mijn tv monteren.

Het maakt het namelijk nog leuker dat het mogelijk is om je schermen te spiegelen naar de lines, als je ze dus boven je tv hangt, is het mogelijk om de kleuren door te laten lopen op de lines. Zo creeer je een groter beeld van licht, dit zou zelfs rustiger voor je ogen zijn.

Ik kan dan ook alleen maar positief zijn over de Nanoleaf lines, de mogelijkheden, de kleuren en de handigheid. Het maakt dit product echt top en een heuse aanvulling op de kamer waar je ze monteert. De lines zijn te verkrijgen in het wit en in een zwarte buitenkant net wat het beste bij je ruimte past.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: