Home GadgetsConnectiviteit Nacon kondigt asymmetrische draadloze controller aan voor PS4

Nacon kondigt asymmetrische draadloze controller aan voor PS4

by Pim, Sel

BIGBEN INTERACTIVE, ontwerper en distributeur van gaming-accessoires, kondigt met plezier aan dat het bedrijf een nieuwe licentieovereenkomst heeft gesloten met Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) voor de komende release van een draadloze controller voor PlayStation®4 (PS4™) onder het NACON™-merk. De Asymmetric Wireless Controller wordt begin 2019 verwacht en biedt een asymmetrische layout voor de sticks en extra ergonomie, waarmee spelers een nieuw alternatief krijgen om mee te spelen op PS4™.

De NACON Asymmetric Wireless Controller is voorzien van een oplaadbare batterij en USB-ontvanger, die wordt gebruikt als Bluetooth®-verbindingmet ononderbroken overdracht tot 7 meter van de console, zelfs tijdens lokale multiplayer-sessies. De Bluetooth®-verbinding van de draadloze controller maakt ook audio- en chatfuncties via de headsetaansluiting mogelijk.

Naast alle essentiële functies van een PS4™-controller*, inclusief een volledig functioneel touchpad en alle besturingsfuncties*, is in deAsymmetric Wireless Controller ook een knop voor batterijniveau-indicatie geïntegreerd. Deze knop bevindt zich aan de achterkant van de controller en laat spelers snel controleren of het batterijniveau nog voldoende is, zonder dat ze daarvoor de game hoeven te onderbreken. Met functies en ergonomie die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van spelers te voldoen, biedt deze draadloze controller van NACON met zijnasymmetrische sticks een alternatieve manier om op de PS4™ te spelen. Spelers kunnen deze controller ook aansluiten op hun pc**.  

Nacon-controller-2

De NACON Asymmetric Wireless Controller, met officiële licentie van Sony Interactive Entertainment voor de PS4, is in het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar in Europa voor de verkoopadviesprijs van 59,90 euro.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: