Home Gaming Nieuwe DLC Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

Nieuwe DLC Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

by Pim, Sel

Bandai Namco kondigt met plezier nieuwe DLC aan voor Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM op PlayStation®4 en Steam. The Tale of a Timeless Tome verschijnt op 19 maart 2019.  

The Tale of a Timeless Tome, inbegrepen in de Season Pass en los verkrijgbaar, introduceert een gloednieuw avontuur voor Evan en zijn vrienden, en geeft twee extra Methods en het nieuwe Solosseum Slog. 

Nieuw verhaal – Fans die het originele Ni No Kuni: Wrath of the White Witch hebben gespeeld, zullen de terugkeer van de Conductor herkennen. Dit mysterieuze, maatpakdragende konijn, dat alleen in dromen tevoorschijn komt, is de start van een compleet nieuw verhaal.

Nieuwe Methods – “Wizard’s Companions” en “Martha’s Method” worden aan de game toegevoegd en laten spelers hun eigen speelstijl aanpassen.

Nieuwe battle content – Solosseum Slog is een nieuwe locatie die spelers kunnen vrijspelen in hun koninkrijk om het tegen krachtige vijanden te kunnen opnemen en beloningen vrij te spelen.  

“Bij LEVEL-5 hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om de laatste hand te leggen aan de nieuwe content voor Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. We zijn dan ook verheugd vandaag een nieuw hoofdstuk voor Ni no Kuni II aan te kondigen: “The Tale of the Timeless Tome”. We waarderen het geduld van de fans en zullen binnenkort nog meer te delen hebben”, aldus Akihiro Hino, CEO van Level-5.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: