Home Movies Nieuwe trailer Pokémon Detective Pikachu

Nieuwe trailer Pokémon Detective Pikachu

by Pim, Sel
In de eerste live-action Pokémon film, “POKÉMON DETECTIVE PIKACHU” vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud. 
  
Fans wereldwijd kunnen Pikachu nu zien zoals ze hem nog nooit gezien hebben, als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander. De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen krachten en karaktereigenschappen. 
  
Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren. 
  
In “POKÉMON DETECTIVE PIKACHU” spelen ook Justice Smith (“Jurassic World: Fallen Kingdom”) als Tim; Kathryn Newton (“Lady Bird” tv-serie “Big Little Lies”) als Lucy, een junior reporter die haar eerste grote doorbraak probeert te maken, en Oscar® genomineerde Ken Watanabe (“Godzilla,” “The Last Samurai”) als Lt. Yoshida een belangrijke rol. 
  
Geregisseerd door Rob Letterman (“Goosebumps” “Monsters Vs. Aliens”) bestaat het “POKÉMON Detective Pikachu” creatieve filmproductie team uit tweemaal Oscar® genomineerde director of photography John Mathieson (“The Phantom of the Opera” “Gladiator”), productie ontwerper Nigel Phelps (“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Lies”) en Oscar®- winnaar editor Mark Sanger (“Gravity”). De visuele effecten worden verzorgd door Moving Picture Company (“Wonder Woman”) en Framestore (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”). 
  
Na de overweldigende introductie in 1996 is de Pokémon franchise een enorm succes geworden. Een succes wat bestaat uit een computer game die meer dan 300 miljoen keer is verkocht wereldwijd; een kaartspel dat in meer dan 11 talen is uitgebracht, met meer dan 23,6 miljard verkochte kaarten; een anime televisie serie die momenteel in het 21e seizoen zit en te zien is in 160 landen; en meer dan 20 animatiefilms; maar ook nog de velen boeken, manga comics, muziek, speelgoed, merchandise en apps, waaronder de razend populaire Pokémon GO, die al meer dan 850 miljoen keer is gedownload en wereldwijd wordt gespeeld door fans van alle leeftijden. 
 POKÉMON DETECTIVE PIKACHU DRAAIT VANAF 8 MEI 2019 IN DE BIOSCOOP
Releasedatum           : 8 mei 2019
Genre                         : Avontuur
Regisseur                  : Rob Letterman
Cast                            : Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton,
                                      Ken Watanabe
Lengte film                : n.n.b.
Kijkwijzer                  : 9jr, angst
URL                            www.warnerbros.nl   
Hashtag                     : #DetectivePikachu

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: