Home Gaming Monster Hunter Rise: Sunbreak vanaf vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch

Monster Hunter Rise: Sunbreak vanaf vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch

by Jos Vis

Jagers, het is tijd om je bloed te laten pompen! Monster Hunte Rise: Sunbreak, de langverwachte monsterlijke uitbreiding van Capcom’s veelgeprezen Monster Hunter Rise, is nu wereldwijd beschikbaar voor Nintendo Switch. Deze uitbreiding bouwt voort op elk aspect van Monster Hunter Rise en vervoert spelers naar het verre koninkrijk waar ze door een nieuwe verhaallijn zullen reizen, nieuwe monsters zullen bevechten, nieuwe gevechtsopties onder de knie krijgen, nieuwe locaties verkennen, de moeilijkheidsgraad Master Rank-zoektocht overwinnen en andere spannende avonturen beleven. Kenmerken!

Monster Hunter Rise: Sunbreak vindt plaats na de heroïsche verdediging van Kamura Village in Monster Hunter Rise. Het nieuws over het voortbestaan ​​van het dorp inspireert de dappere ridder Dame Fiorayne om vanuit het verre koninkrijk hulp te zoeken. Jagers die dapper genoeg zijn om de oproep naar de haven van Elgado Outpost te beantwoorden. Dit onderzoekscentrum en commandopost is verantwoordelijk voor het stoppen van de dreiging die het Koninkrijk overkomt. Bovenaan de lijst met doelwitten staan ​​krachtige wezens die zijn geïnspireerd op nietjes uit de westerse horror, bekend als de Three Lords. Dit kader omvat de Siamese krachtpatser Garangolm, de huiveringwekkende Fanged Wyvern Lunagaron en de vampier Elder Dragon Malzeno. Naast deze nachtmerrieachtige vijanden, verschijnen er andere nieuwe monstervarianten en terugkerende fan-favorieten, waaronder Scorned Magnamalo, Espinas en Shagaru Magala, om jagers uit te dagen in de toegevoegde Master Rank quest moeilijkheidsgraad.

Om deze rampzalige krachten het hoofd te bieden, moeten jagers die aankomen bij Elgado Outpost nieuwe manieren vinden om de strijd aan te gaan. Hoewel Kamura Village bekend staat om zijn unieke Wirebug-technieken, waaronder Silkbind Attacks en Wyvern Riding, zullen jagers die naar het Koninkrijk zijn opgeroepen nieuwe Switch Skills en de nieuwe Switch Skill Swap-vaardigheid leren. Switch Skill Swap stelt jagers in staat om Switch Skills toe te wijzen aan twee verschillende uitrustingen die tijdens het jagen direct kunnen worden gewijzigd. De extra flexibiliteit om te kiezen welke vaardigheden het beste zijn voor elke situatie, stelt een geoefende jager in staat om bijna elk obstakel te overwinnen.

Jagers die worden aangevallen terwijl ze een Switch Skill Swap uitvoeren, kunnen ook een Swap Evade in elke richting uitvoeren om gevaar te vermijden, of herpositioneren voor een voortdurende aanval.

Onderzoek naar het gedrag van de Three Lords brengt jagers door het hele koninkrijk naar spannende nieuwe en opnieuw ontworpen locaties, waaronder de onlangs onthulde Citadel en de terugkerende Jungle. De Citadel heeft besneeuwde bergtoppen die naar beneden stromen naar weelderige bossen die wemelen van nieuwe vormen van endemisch leven. In het midden van deze uitgestrekte regio staat een lang verlaten fort dat dient als een bastion voor de monsters die het was gebouwd om buiten te blijven. Ondertussen keert de Jungle-locale terug van de tweede generatie Monster Hunter-titels en heeft een warm klimaat met overvloedige regenval, waardoor het een paradijs is voor de monsters en het plantenleven dat daar hun thuis maakt.

Monster Hunter Rise: Sunbreak introduceert ook nieuwe manieren waarop spelers een band kunnen opbouwen met de charmante cast van personages uit de game door middel van nieuwe Follower Quests. Met deze singleplayer-jachten kunnen spelers speurtochten met hun favoriete verhaalpersonages accepteren en voltooien. Elke volger heeft zijn eigen specialisatie en zal zelfs spelers helpen door hun gezondheid te herstellen, vallen te plaatsen en zelfs monsters te berijden om het tij van de strijd te keren. Leden van Elgado Outpost, zoals Fiorayne, Luchika, Jae, Admiral Galleus en Master Arlow zullen toegankelijk zijn als volgers, naast leden van Kamura Village, waaronder Hinoa en Minoto.

Spelers zullen volgers ontgrendelen naarmate ze verder komen in het verhaal en kunnen zelfs exclusieve beloningen verdienen voor het voltooien van volgmissies.

Jagers die graag de volgende content-update willen opsporen, kunnen verwachten dat Lucent Nargacuga the Moon Swift Wyvern en Seething Bazelgeuse in augustus terugkeren met de iconische Forlorn Arena. Verder staat er meer content gepland voor Monster Hunter Rise: Sunbreak deze herfst, winter en volgend jaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: