Home Gaming Bereid je voor op het ruimteavontuur van je leven, want The Galactic Junkers wordt vandaag gelanceerd voor pc en consoles

Bereid je voor op het ruimteavontuur van je leven, want The Galactic Junkers wordt vandaag gelanceerd voor pc en consoles

by Jos Vis

Wannabe-ruimtekapiteins verheugen zich als uitgever Green Man Gaming Publishing en ontwikkelaars Evil Twin Artworks zijn verheugd om aan te kondigen dat hun nieuwe komische ruimtegevecht-avonturenspel The Galactic Junkers vandaag wordt gelanceerd voor Xbox One-consoles en pc via Steam. De PlayStation 4- en Nintendo Switch-versies komen begin juli uit.

In The Galactic Junkers kunnen ontluikende ruimtekapiteins achter het roer van hun eigen ruimteschip springen en de melkweg afzoeken op zoek naar verlaten schepen om aan boord te gaan. Maar pas op voor vervelende premiejagers die je op de hielen zitten en vergeet niet uit te kijken voor die lastige buitenaardse wezens die op de loer liggen in het vacuüm van de ruimte.

Kapitein van een ruimteschip zijn kan moeilijk zijn, vooral als er een prijs op je hoofd staat. Premiejagers, ruimtepiraten en zelfs de Galactische Unie proberen je op te sporen. Het enige dat tussen jou en de vergetelheid staat, is je verstand, je bemanning en je vertrouwde schip.

The Galactic Junkers is een komisch actie-avontuurlijk ruimtegevechtspel waarin je de rol van een ruimtekapitein op de vlucht neemt. Je schip valt misschien uit elkaar en je bemanning is niet de beste, maar met een beetje geluk kun je alles in vorm houden. Upgrade je schip, huur nieuwe bemanningsleden in, steel voorraden en uitrusting en blijf zoeken naar de waarheid over waarom iedereen je dood wil.

In de verre toekomst zag de Grote Cataclysma de aarde vernietigd worden, waarbij de mensheid zich door het zonnestelsel verspreidde. Om te overleven zijn we nomaden geworden, die de kost verdienen op uit elkaar vallende ruimtestations en nauwelijks bewoonbare asteroïden. De mensheid heeft de hoop verloren, maar er zijn een paar dappere ruimtekapiteins die een nieuwe toekomst voor ons proberen te vinden. Jij bent een van hen, die een leven vol avontuur opbouwt voor jou en je bemanning, met een volle lading Space Munch, een humeurige computer en een nauwelijks functionerend schip, wat zou er mis kunnen gaan?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: