Home Gaming 600.000+ in-game bomen geplant tijdens Trove’s Grovin’ en Trovin’ Event

600.000+ in-game bomen geplant tijdens Trove’s Grovin’ en Trovin’ Event

by Jos Vis

gamigo is verheugd te onthullen dat er meer dan 600.000 in-game bomen zijn geplant in zijn populaire Voxel-gebaseerde MMORPG, Trove. Deze bomen zijn geplant als onderdeel van het Grovin’ and Trovin’-evenement van de game in samenwerking met het ‘Green Game Jam’-initiatief van Playing for the Planet.

Als resultaat van de onvermoeibare inspanningen van Trovians om het spel te vullen met prachtig en weelderig groen, zijn alle spelers ruim over de helft van het doel van 1 miljoen geplante in-game bomen. Zodra dit doel is bereikt voor het einde van het Grovin’ and Trovin’-evenement, ontvangt iedereen de exclusieve “Sapling Sower” als dank.

Trovians die nog niet hebben deelgenomen aan dit evenement van een maand kunnen een “Hyper Tree Friend” en “Tree Sapling” verdienen – en ook helpen het gemeenschapsdoel van 1 miljoen geplante in-game bomen te bereiken – door een van de volgende taken te voltooien:

  • Eén code om ze allemaal te regeren: Gewoon door dit persbericht te lezen, geven we jou (en je lezers als je een lid van de media bent) een unieke code die kan worden ingewisseld voor Tree Saplings en de Hyper Tree Friend. De code is TROVETREE.
  • Twitch Drops: als je naar Trove-streams op Twitch kijkt, krijgen kijkers Twitch Drops of Tree Saplings en de Hyper Tree Friend te zien.
  • A Hunting We Will Go: Geeft u de voorkeur aan de ouderwetse landbouwmethode voor beloningen? Wij ook! Daarom stellen we zaden beschikbaar voor spelers die liever dungeon crawlen voor hun Tree Sapling-zaden.

Trove’s Grovin’ and Trovin’-evenement is nu beschikbaar op pc, PlayStation, Xbox en Switch en eindigt op 5 juli 2022. Met nog minder dan een week te gaan in dit speciale in-game-evenement, worden Trovians aangemoedigd om hun virtuele tuinieren te grijpen tools om te werken aan het gemeenschapsdoel van 1 miljoen geplante in-game bomen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: