Home Gaming Mirror’s Edge Catalyst nu verkrijgbaar

Mirror’s Edge Catalyst nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

DICE, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag de officiële release aangekondigd van Mirror’s Edge™ Catalyst, dat verkrijgbaar is in de winkel en als digitale download op Xbox One, Origin™ voor pc en PlayStation®4. In het spel kruip je in de huid van Faith, een zelfverzekerde Runner die verzeild raakt in een strijd tegen het tirannieke Conglomeraat in de stad Glass. Verken Glass vanaf de schitterend verlichte daken tot aan de donkere en grimmige tunnels. Ren vrij rond in de stadsdistricten met Faith als spil in het verhaal. Gebruik je vloeiende bewegingen en gevechtstechnieken in first-person perspectief om alles te leren over de omgeving en word de katalysator van verandering.

“We vinden het fantastisch als spelers de stad Glass verkennen om het spannende avontuur te beleven waar we de laatste paar jaar aan hebben gewerkt”, aldus de producent van Mirror’s Edge Catalyst, Amo Mostofi. “Spelers krijgen ook een competitieve ervaring via de Social Play-features en de online uitdagingen van ons team en de community. Ze kunnen de stad en de verrichtingen van hun vrienden daarnaast in de gaten houden via The Beat, dat verkrijgbaar is op Mirrorsedge.com of als companion app op mobiele apparaten.”

Mirror’s Edge Catalyst wordt op 9 juni 2016 uitgebracht op de Xbox One, het alles-in-één game en entertainment systeem van Microsoft, Origin™ voor de pc en het PlayStation®4 computer entertainmentsysteem.

EA Access-leden krijgen een korting van 10 procent op digitale aankopen als ze een digitale versie van het spel aanschaffen op Xbox Live, en Origin Access-leden krijgen 10 procent korting als ze het spel aanschaffen via Origin.*

 

Praat mee over Mirror’s Edge Catalyst op Facebook, YouTube en Twitter®. Persmateriaal voor Mirror’s Edge Catalyst is verkrijgbaar ophttp://info.ea.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x