Home GamingAndroid NIEUWE TRAILER TOONT SLEUTELMOMENTEN IN KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE

NIEUWE TRAILER TOONT SLEUTELMOMENTEN IN KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd., en Disney hebben een nieuwe gameplaytrailer onthuld van KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue, waarin we Aqua, een van de originele dragers van de Keyblade, het zien opnemen tegen de Heartless. Dit gevecht wordt getoond in een compleet nieuwe speelbare episode in KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep – A fragmentary passage – dat onderdeel uitmaakt van de HD-verzameling en is voorzien van next-generation graphics. Het gloednieuwe verhaal geeft spelers een voorproefje van de gebeurtenissen die zullen plaatsvinden in het langverwachte KINGDOM HEARTS III.

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue bevat ook KINGDOM HEARTS χ [chi] Back Cover, een nieuw verhaal dat licht werpt op de mysterieuze Foretellers en tevens nieuwe HD gameplay uit KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance.

SQUARE ENIX kondigt daarnaast aan dat KINGDOM HEARTS Unchained χ zal worden uitgebracht voor mobiele apparaten in Europa. In KINGDOM HEARTS Unchained χ, de eerste game in de KINGDOM HEARTS-serie die zal worden uitgebracht op iOS en Android-apparaten, zullen spelers elementen uit de verhaallijnen van eerdere delen uit de serie ontdekken, evenals van het nog te verschijnen en langverwachte KINGDOM HEARTS III. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie kunnen spelers hun eigen Keyblade-drager ontwerpen en op avontuur gaan door prachtige Disney-werelden waar ze een groot aantal gedenkwaardige Disney-personages zullen ontmoeten.

* KINGDOM HEARTS Unchained χ is alleen beschikbaar in de Engelse taal

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x