Home Gaming Microsoft Flight Simulator voegt Las Vegas toe in nieuwe update

Microsoft Flight Simulator voegt Las Vegas toe in nieuwe update

by Mark van Truijen

Sinds de lancering in 2020 heeft Microsoft Flight Simulator veel toegevoegd aan zijn al omvangrijke aanbod met tal van aanzienlijke toevoegingen na de lancering, en hoewel het volgende spel in de serie niet lang van nu zal lanceren, krijgt het spel nog steeds die updates.

De nieuwste gratis update voor Microsoft Flight Simulator heeft in feite een nieuwe stad aan het spel toegevoegd. Las Vegas en de omliggende landschappen kunnen nu in-game worden verkend met het detailniveau en de getrouwheid die we van Flight Sim gewend zijn. Microsoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht die een glimp biedt van een aantal van de vele bezienswaardigheden en herkenbare locaties van Las Vegas waar je met je vliegtuig naartoe kunt vliegen, inclusief de Sphere, de Las Vegas Strip, de Stratosphere Tower en meer. Bekijk het hieronder.

Microsoft Flight Simulator is beschikbaar op Xbox Series X/S en PC, en de Las Vegas-update is nu gratis beschikbaar. Ondertussen zal Microsoft Flight Simulator 2024 later dit jaar op 19 november lanceren

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x