Home Gaming Micro Machines World Series aangekondigd!

Micro Machines World Series aangekondigd!

by Mark van Truijen

Codemasters en Koch Media kondigen vandaag aan dat de legendarische franchise, Micro Machines, in april 2017 naar het PlayStation®4 computer entertainmentsysteem, Xbox One en Windows PC zal racen. Micro Machines World Series behoudt de manische social gameplay van de klassieke serie, vernieuwd met verbluffende HD visuals die je terugziet in de tuin, keuken, workshop en nog veel meer prachtige locaties met een reeks verbazingwekkende miniatuur auto’s.

Naast de klassieke gamemodi zoals Race en Elimination, introduceert Micro Machines World Series gloednieuwe Battle Arenas die je in staat stellen massavernietiging in miniatuur aan te richten tegen vrienden of AI. Ook kun je met Team Play samenwerken middels het gebruik van de unieke vaardigheden van jouw voertuigen in modi zoals ‘Capture the Flag’ en ‘King of the Hill’.

Ontworpen rondom grappige gameplay voor elke bocht, is Micro Machines World Series de ultieme ‘pick-up-and-play-ervaring’ voor spelers ongeacht hun leeftijd en vaardigheid. Het spel biedt intuïtieve, makkelijk te leren controls die het je onmogelijk maakt om de controller neer te leggen.

Jonathan Bunney, VP Publishing van Codemasters gaf het volgende aan: “De originele Micro Machines was een doorbraak in de multiplayer racing games en blijft zeer geliefd bij de community. Wij zagen het succes vorig jaar met onze free-to-play mobile game en deze gloednieuwe console-titel brengt de franchise naar het hoogste niveau van multiplayer chaos en maakt het mogelijk om te spelen met vrienden op de bank of over de hele wereld.”

Bunney vervolgt: “Heb je Micro Machines vroeger gespeeld of ben je een nieuwkomer in de gekkigheid van racende en vechtende voertuigen in huishoudelijke sferen, dan kun je deze enorm leuke ervaring zien als een verademing ten opzichte van alle serieuzere multiplayer alternatieven. Met steun van Hasbro en een aantal van hun grootste merken zoals HUNGRY HUNGRY HIPPOS, G.I.I JOE, OUIJA en NERF, is dit het allerbeste wat social gaming te bieden heeft.”

Micro Machines World Series ondersteunt tot 12 spelers online en tot 4 spelers lokaal in verschillende modi en battling-omgevingen. Elk van de 12 voertuigen heeft zijn eigen unieke load-out met wapens en vaardigheden. De game wordt gelanceerd in april 2017 met een enorme waaier aan aanpassingsmogelijkheden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x