Home Gaming Viking strategie game Northgard komt op 22 februari uit op Steam Early Access

Viking strategie game Northgard komt op 22 februari uit op Steam Early Access

by Mark van Truijen

De nieuwe strategie en exploratie game Northgard, van bekende Evoland ontwikkelaar Shiro Games, komt 22 februari uit opSteam Early Access.

In Northgard leidt een speler zijn of haar Viking clan, die na een lange reis op een onbekende en gevaarlijke kust aankomt en van waaruit ze hun nieuwe dorp moeten opbouwen, grondstoffen moeten verzamelen, de samenleving moeten groeien en elke mogelijke vijand die ze tegen kunnen komen moeten verslaan. In hun missie om dit nieuwe en mysterieuze land te veroveren, zullen de clans vechten tegen de ondode krijgers, giganten, draken en andere tegenstanders waaronder ook het klimaat en de strenge winters.

De Early Access versie van Northgard laat spelers toe om:

  • Nederzettingen te bouwen op het nieuwe, gevaarlijke continent van Northgard en om Vikingen toe te wijzen en te commanderen tot verschillende banen (Boer, Krijger, Matroos etc.)
  • Beheer grondstoffen om de zware winters en kwaadaardige tegenstanders te overleven
  • Ontdek en koloniseer nieuw gebied met unieke strategische mogelijkheden
  • Bereik verschillende overwinningsvoorwaarden zoals bekendheid, handel of verovering

Early Access is alleen maar het begin voor Northgard, want Shiro Games zal voortdurend nieuwe content tot de game toevoegingen tijdens de ontwikkeling. Een aantal toevoegingen staan in de planning waaronder een multiplayer modus, twee meer speelbare clans en een reeks van andere opties zoals een diplomatiek systeem en meer overwinningsvoorwaarden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x