Home Gaming Metroid Prime 4 geruchten hebben het over een release dit jaar

Metroid Prime 4 geruchten hebben het over een release dit jaar

by Mark van Truijen

Een nieuw gerucht over Metroid Prime 4 is online opgedoken met informatie over de releasedatum van het spel op Nintendo Switch. Het was op 13 juni 2017 dat Nintendo Metroid Prime 4 aankondigde. Als je recentelijk niet naar een kalender hebt gekeken, dat was een tijdje geleden. Nintendo-fans hoorden niets meer over het spel tot 25 januari 2019 toen Nintendo aankondigde dat het project opnieuw in ontwikkeling was, waarbij het leek alsof er minstens twee jaar werk in het proces was weggegooid. En dat was het laatste wat we over het spel hoorden, althans in officiële hoedanigheid van Nintendo. Dat was vijf jaar geleden. Het is genoeg om te zeggen dat fans van Metroid Prime zich zorgen maken over het spel.

Helaas heeft Nintendo nog steeds niets gezegd over het spel. Er is echter een nieuw gerucht, en volgens dit gerucht wordt het spel dit jaar uitgebracht. Als dit klopt, zou dit eerdere geruchten en roddels ontkrachten dat het spel was gemaakt tot een Nintendo Switch 2 spel, aangezien volgens geruchten, inclusief deze zelfde bron, de Switch 2 pas in 2025 uitkomt. Dit betekent niet dat er geen Switch 2-versie in de maak is, het betekent alleen dat het spel zal worden uitgebracht voor de huidige gewone Switch voordat dit gebeurt.

Dat gezegd hebbende, dit is ervan uitgaande dat dit waar is. De bron in kwestie, Zippo, heeft zich in het verleden betrouwbaar bewezen, maar ze zijn ook in het verleden wel eens de mist in gegaan. Het is dus onduidelijk hoeveel waarde er wel en niet moet worden gehecht aan dit nieuwe stukje informatie van hen, maar het heeft zeker de aandacht getrokken van Metroid-fans.

Zoals altijd, onthoud dat dit slechts een gerucht is. Verder, zelfs als deze informatie nauwkeurig is, betekent dit niet dat het in de loop van de tijd nauwkeurig zal blijven. Dingen veranderen de hele tijd in de game-ontwikkeling. Dit alles is om te zeggen, neem alles hier met een korreltje zout. Natuurlijk zullen we het verhaal zeker updaten als Nintendo enig soort commentaar geeft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x